Maltepeli tekvandocudan büyük başarı

SPOR 17.07.2019 - 10:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1434+ kez okundu.
 

Maltepeli tekvandocudan büyük başarı

Maltepeli tekvandocudan büyük başarı   Sivas'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Maltepe Uzunçavdar Tekvando spor kulübünden Dilara Arslan Türkiye 3. Oldu  Maltepe Uzunçavdar Tekvando Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Serkan Uzunçavdar, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Taha Akgül Spor Salonu'nda 12-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya 67 kiloda katılan Dilara Arslan'ın 190 tekvandocu arasından bronz madalyanın sahibi olduğunu söyledi. Ayrıca İsveç’te yapılacak Avrupa şampiyonası elemelerine gitmeye hak kazanan Dilara Arslan, Aleyna Akçay ve Yavuzhan Temele  başarılar dilerim.dedi ZORLUKLARLA GELEN BAŞARI Aleyna Akçay'ın rahatsız olduğunu, bu nedende kendisine şampiyonaya katılmamasını söylediklerini anlatan Uzunçavdar, "Ancak kendisi katılmakta ısrar etti.Yarışma Günü Ateşli, halsiz ve rahatsız olan Aleyna rahatsızlığına rağmen 4 raund’da Altın Vuruşla beraberlikten sona eren yarışmada Bar üstünlüğü ile elendi Rahatsız olmasına rağmen bu başarıyı elde etti. Böylece Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.İsveç’te yapılacak Avrupa Şampiyonası Seçmesine inşallah 3 Sporcu ile iştirak edeceğiz." dedi.                 

Maltepeli tekvandocudan büyük başarı

 

Sivas'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Maltepe Uzunçavdar Tekvando spor kulübünden Dilara Arslan Türkiye 3. Oldu 

Maltepe Uzunçavdar Tekvando Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Serkan Uzunçavdar, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Taha Akgül Spor Salonu'nda 12-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya 67 kiloda katılan Dilara Arslan'ın 190 tekvandocu arasından bronz madalyanın sahibi olduğunu söyledi.

Ayrıca İsveç’te yapılacak Avrupa şampiyonası elemelerine gitmeye hak kazanan Dilara Arslan, Aleyna Akçay ve Yavuzhan Temele  başarılar dilerim.dedi

ZORLUKLARLA GELEN BAŞARI

Aleyna Akçay'ın rahatsız olduğunu, bu nedende kendisine şampiyonaya katılmamasını söylediklerini anlatan Uzunçavdar, "Ancak kendisi katılmakta ısrar etti.Yarışma Günü Ateşli, halsiz ve rahatsız olan Aleyna rahatsızlığına rağmen 4 raund’da Altın Vuruşla beraberlikten sona eren yarışmada Bar üstünlüğü ile elendi Rahatsız olmasına rağmen bu başarıyı elde etti. Böylece Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.İsveç’te yapılacak Avrupa Şampiyonası Seçmesine inşallah 3 Sporcu ile iştirak edeceğiz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.