Maltepespor'a 30 Haziran'da İmza Attı, 6 Temmuz'da Vazgeçti

SPOR 06.07.2019 - 21:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1675+ kez okundu.
 

Maltepespor'a 30 Haziran'da İmza Attı, 6 Temmuz'da Vazgeçti

Maltepespor'a 30 Haziran'da İmza Attı, 6 Temmuz'da Vazgeçti Maltepespor'un 30 Haziranda 1 yıllık ön protokol imzaladığı Arhavispor'da görev yapan Ömer Kaygusuz  , Sosyal medya  hesabından yaptığı açıklama ile Maltepe'den ayrıldı. Bölgesel Amatör Lig’de güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Maltepespor 19 Mayıs 1992 Kelkit doğumlu Spor Toto Bölgesel Amatör Bölgesel  Lig’de   Arhavispor'dan  kanat oyuncusu  genç bir oyuncuyla takviye etmişti.      Yeşil-Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz sezon Arhavispor ’da oynayan 27 yaşındaki sol bek,sol açık ve forvet mevkiilerinde oynayabilen Ömer Kaygusuz ile 30 Haziranda ön anlaşmaya vardı. 2018-2019 sezonunda ilk yarı Kelkit Belediye Hürriyet sporda  6 maça çikan 1 gol atan 2018-2019  2. yarı sezonunda Artvin Arhavispor  ekibine tansfer olan çıktığı 12 maçta 5 gol ile performans sergilemişti.     Ömer Kaygusuz bu gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle.''Maddi sebeplerden dolayı Maltepespordan ayrılmış bulunmaktayim.Her iki taraf için hayırlısı olur insallah..''dedi      

Maltepespor'a 30 Haziran'da İmza Attı, 6 Temmuz'da Vazgeçti

Maltepespor'un 30 Haziranda 1 yıllık ön protokol imzaladığı Arhavispor'da görev yapan Ömer Kaygusuz  , Sosyal medya  hesabından yaptığı açıklama ile Maltepe'den ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig’de güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Maltepespor 19 Mayıs 1992 Kelkit doğumlu Spor Toto Bölgesel Amatör Bölgesel  Lig’de   Arhavispor'dan  kanat oyuncusu  genç bir oyuncuyla takviye etmişti. 
 
 
Yeşil-Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz sezon Arhavispor ’da oynayan 27 yaşındaki sol bek,sol açık ve forvet mevkiilerinde oynayabilen Ömer Kaygusuz ile 30 Haziranda ön anlaşmaya vardı.
2018-2019 sezonunda ilk yarı Kelkit Belediye Hürriyet sporda  6 maça çikan 1 gol atan 2018-2019  2. yarı sezonunda Artvin Arhavispor  ekibine tansfer olan çıktığı 12 maçta 5 gol ile performans sergilemişti.  
 
Ömer Kaygusuz bu gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle.''Maddi sebeplerden dolayı Maltepespordan ayrılmış bulunmaktayim.Her iki taraf için hayırlısı olur insallah..''dedi
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.