Maltepespor Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla Buluştu

SPOR 13.07.2019 - 09:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1632+ kez okundu.
 

Maltepespor Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla Buluştu

Maltepespor Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla Buluştu  Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak, ilçe genelinde faaliyette bulunan Amatör Spor Kulübü Başkanları ve teknik heyetle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak , önceki gün Maltepe Belediyesi Sosyal Tesisleri Kadın Girişimci Mutfağı'nda  düzenlenen kahvaltılı toplantıda Amatör Spor Kulübü Başkanları ve teknik heyetle bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Berham Kaçar’ın da katıldığı toplantıda kulüp başkanlarıyla sohbet eden Konak, ilçede bu camianın oluşmasının Maltepe adına bir şans olduğunu dile getirdi.   Maltepe Belediyesi Sosyal Tesisleri Kadın Girişimci Mutfağı'nda  düzenlenen kahvaltılı toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu,Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz,  ve Spor Direktörü Vaner Pekin, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Berham Kaçar,Maltepespor başkan yardımcısı Erdi Akşen,Maltepespor Altyapı Koordinatörü Tayfun Köselerden,Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın,Gülensu Spor Kulübü Başkanı Volkan Uyar,Maltepe 1453 Spor Kulübü Başkanı Cevdet Pirgaip Maltepe Yıldız Spor Kulübü Başkanı Arzu Lüleci,Fındıklı Spor Kulübü Başkanı Ali Kemal,Örnek Spor Kulübü Başkanı Mesut Sert,İdealtepe Spor Kulübü Başkan yardımcısı Yavuz Serin,1923 Esenkent Spor Kulübü Başkan yardımcısı Selçuk Tatlıtürk,Esenkent Spor Kulübü Başkan yardımcısı Güneş Kral,Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Müdürü Kemal  Kemal Maltepespor Teknik Direktörü Ali Kemal Bakoğlu,Maltepespor Kaleci Antrenörü İlker Çelik, ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliğine bağlı kulüp yöneticileri  ve teknik heyet katılım sağladı. “BU CAMİANIN OLUŞMASI MALTEPEMİZ İÇİN BİR ŞANS”   Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan ;Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak “Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç’ın spora ve sporculara verdiği desteği de arkamıza alarak,  Maltepespor için bir çok olayı gözden geçirme konusunda, neler yapıyoruz, neler yapmalıyız gibi soruları karşılıklı değerlendirmek açısından yapılan bu toplantının çok büyük faydası var. Bu ilçemiz yaşadıkça sosyal ve kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler artarak devam edecek.  Amacımız sporu toplumumuzun geneline yaymak, kendi ilçemizin çocuklarına ve gençlerine spor yaptırabilmek. Bu konuda hepimize önemli görevler düşüyor. İlçemizde Kulüpleri Birliği’nin olması, bu camianın oluşması şehir için çok güzel ve önemli bir şans Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç’ın spora ve sporculara verdiği desteği de arkamıza alarak Maltepemizde amatör spor kulüp başkanlarımız ve hocalarımızla beraber keyifli bir kahvaltıda buluştuk.Sorunlarımız asla çözümsüz değil...Sevgi ve paylaşım dilimizi kullanarak bugüne ve yarına yönelik projelerimizi değerlendirme fırsatını yakaladık...İştirak eden veyahut edemeyip gönlü bizimle olan herkesten allah razı olsun Yürüyüşe devam ediyoruz.  ” dedi.  

Maltepespor Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla Buluştu 

Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak, ilçe genelinde faaliyette bulunan Amatör Spor Kulübü Başkanları ve teknik heyetle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak , önceki gün Maltepe Belediyesi Sosyal Tesisleri Kadın Girişimci Mutfağı'nda  düzenlenen kahvaltılı toplantıda Amatör Spor Kulübü Başkanları ve teknik heyetle bir araya geldi.
Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Berham Kaçar’ın da katıldığı toplantıda kulüp başkanlarıyla sohbet eden Konak, ilçede bu camianın oluşmasının Maltepe adına bir şans olduğunu dile getirdi.
 
Maltepe Belediyesi Sosyal Tesisleri Kadın Girişimci Mutfağı'nda  düzenlenen kahvaltılı toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu,Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz,  ve Spor Direktörü Vaner Pekin, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Berham Kaçar,Maltepespor başkan yardımcısı Erdi Akşen,Maltepespor Altyapı Koordinatörü Tayfun Köselerden,Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın,Gülensu Spor Kulübü Başkanı Volkan Uyar,Maltepe 1453 Spor Kulübü Başkanı Cevdet Pirgaip
Maltepe Yıldız Spor Kulübü Başkanı Arzu Lüleci,Fındıklı Spor Kulübü Başkanı Ali Kemal,Örnek Spor Kulübü Başkanı Mesut Sert,İdealtepe Spor Kulübü Başkan yardımcısı Yavuz Serin,1923 Esenkent Spor Kulübü Başkan yardımcısı Selçuk Tatlıtürk,Esenkent Spor Kulübü Başkan yardımcısı Güneş Kral,Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Müdürü Kemal  Kemal Maltepespor Teknik Direktörü Ali Kemal Bakoğlu,Maltepespor Kaleci Antrenörü İlker Çelik, ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliğine bağlı kulüp yöneticileri  ve teknik heyet katılım sağladı.

“BU CAMİANIN OLUŞMASI MALTEPEMİZ İÇİN BİR ŞANS”
 
Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan ;Maltepespor Kulüp  Başkanı Ercan Konak “Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç’ın spora ve sporculara verdiği desteği de arkamıza alarak,  Maltepespor için bir çok olayı gözden geçirme konusunda, neler yapıyoruz, neler yapmalıyız gibi soruları karşılıklı değerlendirmek açısından yapılan bu toplantının çok büyük faydası var. Bu ilçemiz yaşadıkça sosyal ve kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler artarak devam edecek.  Amacımız sporu toplumumuzun geneline yaymak, kendi ilçemizin çocuklarına ve gençlerine spor yaptırabilmek. Bu konuda hepimize önemli görevler düşüyor. İlçemizde Kulüpleri Birliği’nin olması, bu camianın oluşması şehir için çok güzel ve önemli bir şans Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç’ın spora ve sporculara verdiği desteği de arkamıza alarak Maltepemizde amatör spor kulüp başkanlarımız ve hocalarımızla beraber keyifli bir kahvaltıda buluştuk.Sorunlarımız asla çözümsüz değil...Sevgi ve paylaşım dilimizi kullanarak bugüne ve yarına yönelik projelerimizi değerlendirme fırsatını yakaladık...İştirak eden veyahut edemeyip gönlü bizimle olan herkesten allah razı olsun Yürüyüşe devam ediyoruz.  ” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.