MALTEPESPOR'DA LİSTE MESAİSİ

SPOR 12.06.2019 - 01:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1239+ kez okundu.
 

MALTEPESPOR'DA LİSTE MESAİSİ

MALTEPESPOR'DA LİSTE MESAİSİ Maltepespor’da genel kurul öncesinde yeni yönetim kurma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Maltepespor’da 14 Haziran’da gerçekleşecek genel kurul öncesinde aday olan Kırımlıoğlu liste hazırlıklarını sürdürüyor.  Adaylık için ismi geçen Ahmet Kırımlıoğlu'nun resmi olarak açıklama yapması bekleniyor KIRIMLIOĞLU KAYNAK ARIYOR Bölgesel Amatör Lig takımlarından Maltepespor'da  başkan adayı  TÜMKİAD Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu   Daha önceleri de Maltepespor'a emek verip  geçmiş yönetimlerde de bulunmuştu.  Kırımlıoğlu’nun liste çalışmalarını sürdürdüğü transfer  ve kadroya takviye için  sıcak para sağlamayı başardığı gelen haberler arasında. Bu hafta içinde İstanbul’da bir dizi sponsorluk görüşmeleri yapacak olan Kırımlıoğlu'nun yeni sezonda Teknik Direktör Ali Kemal Bakoğlu ile yola devam etmeyeceği,yeni bir Teknik Direktör ile görüşme halinde olduğu,geçen sezondaki takımdan ise Kaleci Emre Tümler,defans Serhat Hürriyet, Oğuz Yeşil,Fırat Güneş,orta saha Tugay Sözbir,Sabur Eser,Ahmet Özsülün,Mustafa Yalçın,Forvet olarak Samet Şenol ile görüşüldüğü gelen haberler arasında.  SÜRPRİZ ÇIKAR MI  14 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılması beklenen kongre öncesinde Ahmet Kırımlıoğlu'nun ismi ön plana çıkarken kongre tarihinde sürpriz bir ismin liste çıkartıp çıkarmayacağı merak ediliyor. Maltepe'de bazı isimler başkanlık için anılırken bu isimlerden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.   LİSTE MESAİSİ DEVAM EDİYOR  Güçlü bir liste yapmak için kolları sıvayan  Ahmet Kırımlıoğlun liste mesaisi devam ediyor gelen isimler arasında Nevzat Eren,Erdi Akşen,Hasan Zengin, Erdal Can,Nihat Dikel,Yakup Yıldız,Nazmi Korkmaz'ın isimleri ön plana çıkıyor.

MALTEPESPOR'DA LİSTE MESAİSİ

Maltepespor’da genel kurul öncesinde yeni yönetim kurma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Maltepespor’da 14 Haziran’da gerçekleşecek genel kurul öncesinde aday olan Kırımlıoğlu liste hazırlıklarını sürdürüyor. 

Adaylık için ismi geçen Ahmet Kırımlıoğlu'nun resmi olarak açıklama yapması bekleniyor

KIRIMLIOĞLU KAYNAK ARIYOR

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Maltepespor'da  başkan adayı  TÜMKİAD Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu  

Daha önceleri de Maltepespor'a emek verip  geçmiş yönetimlerde de bulunmuştu. 

Kırımlıoğlu’nun liste çalışmalarını sürdürdüğü transfer  ve kadroya takviye için  sıcak para sağlamayı başardığı gelen haberler arasında.

Bu hafta içinde İstanbul’da bir dizi sponsorluk görüşmeleri yapacak olan Kırımlıoğlu'nun yeni sezonda Teknik Direktör Ali Kemal Bakoğlu ile yola devam etmeyeceği,yeni bir Teknik Direktör ile görüşme halinde olduğu,geçen sezondaki takımdan ise Kaleci Emre Tümler,defans Serhat Hürriyet, Oğuz Yeşil,Fırat Güneş,orta saha Tugay Sözbir,Sabur Eser,Ahmet Özsülün,Mustafa Yalçın,Forvet olarak Samet Şenol ile görüşüldüğü gelen haberler arasında.

 SÜRPRİZ ÇIKAR MI 
14 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılması beklenen kongre öncesinde Ahmet Kırımlıoğlu'nun ismi ön plana çıkarken kongre tarihinde sürpriz bir ismin liste çıkartıp çıkarmayacağı merak ediliyor. Maltepe'de bazı isimler başkanlık için anılırken bu isimlerden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
LİSTE MESAİSİ DEVAM EDİYOR
 Güçlü bir liste yapmak için kolları sıvayan  Ahmet Kırımlıoğlun liste mesaisi devam ediyor gelen isimler arasında Nevzat Eren,Erdi Akşen,Hasan Zengin,
Erdal Can,Nihat Dikel,Yakup Yıldız,Nazmi Korkmaz'ın isimleri ön plana çıkıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.