MALTEPESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ

SPOR 21.06.2019 - 09:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2276+ kez okundu.
 

MALTEPESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ

MALTEPESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ Bölgesel Amatör Lig (BAL)  mücadele eden Yeşil-Kırmızı-Beyazlı ekip, Arhavispor’da forma giyen defans oyuncusu Emrah Çırak'ı renklerine bağladı.  Maltepespor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Çırak kendisini Maltepespor’a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Maltepespor Kulüp Başlanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu , takımın en çok ihtiyacı olan  bölgeye takviye yaptıklarını söyleyerek, “Transfer sezonunda takımımızın eksik olduğu bölgeleri kaliteli oyuncularla güçlendirmeye çalışıyoruz. Bundan sonrasının daha iyi olacağını umuyoruz” açıklamasında bulundu.  Emrah Çırak Futbolcu Emrah Çırak 3.9.1988 doğumlu olan  Emrah Çırak Trabzon Erdoğdu takımıyla Filiz lisans çıkararak futbol kariyerine yeni bir pencere açan Emrah bundan sonra sırasıyla 7 sezon Trabzon Erdoğduspor'da, 2 sezon Uğurlu spor'da,Ortahisar Kanunispor'da,Beşirlispor'da.  Trabzon Yolspor'da,Yenipelitspor'da,Bahçecikspor'da,Zağnosspor'da,Iğdırspor'da, Son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)  Arhavispor'da görev yapan Çırak  takımıyla 24 maçta ilk 11'de görev yaptı 2141 dakika yeşil sağlarda ter döktü 6 gol attı,8 sarı.1 Kırmızı kart gördü  Futbol kariyeri boyunca 16 gol attı bundan sonra Maltepespor kulübünün başarısı için ter dökecek.

MALTEPESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL)  mücadele eden Yeşil-Kırmızı-Beyazlı ekip, Arhavispor’da forma giyen defans oyuncusu Emrah Çırak'ı renklerine bağladı. 
Maltepespor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Çırak kendisini Maltepespor’a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Maltepespor Kulüp Başlanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu , takımın en çok ihtiyacı olan  bölgeye takviye yaptıklarını söyleyerek, “Transfer sezonunda takımımızın eksik olduğu bölgeleri kaliteli oyuncularla güçlendirmeye çalışıyoruz. Bundan sonrasının daha iyi olacağını umuyoruz” açıklamasında bulundu. 

Emrah Çırak

Futbolcu Emrah Çırak 3.9.1988 doğumlu olan  Emrah Çırak Trabzon Erdoğdu takımıyla Filiz lisans çıkararak futbol kariyerine yeni bir pencere açan Emrah bundan sonra sırasıyla 7 sezon Trabzon Erdoğduspor'da, 2 sezon Uğurlu spor'da,Ortahisar Kanunispor'da,Beşirlispor'da.  Trabzon Yolspor'da,Yenipelitspor'da,Bahçecikspor'da,Zağnosspor'da,Iğdırspor'da, Son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)  Arhavispor'da görev yapan Çırak  takımıyla 24 maçta ilk 11'de görev yaptı 2141 dakika yeşil sağlarda ter döktü 6 gol attı,8 sarı.1 Kırmızı kart gördü  Futbol kariyeri boyunca 16 gol attı bundan sonra Maltepespor kulübünün başarısı için ter dökecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.