Maltepespor'da yeni dönem

SPOR 20.07.2019 - 09:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1408+ kez okundu.
 

Maltepespor'da yeni dönem

Maltepespor'da yeni dönem   Maltepespor yeni kongresini yaparak 2019-2020 sezonuna büyük umutlarla girdi. Yeni başkan Ercan Konak'ın  seçildiği kongrede yeni yönetim kurulu tam not aldı. Maltepespor'da yeni dönem çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Ercan Konak seçime tek liste olarak girerek Kulübün yeni başkanı olarak seçildi. Kulüp başkanı tarafından oluşturulan yönetim kurulu 37 Asil Üye 37 yedek üyeden oluşuyor.   Başkan temkinli konuştu Yeni bir listeyle başkan seçilen Ercan Konak, bu sene şampiyonluk sözü vermediğini ancak Şampiyonluk sözünü Teknik direktör ve Futbolcular verir ancak ileriye dönük uzun vadede büyük hedefler peşinde koşacak bir yapılanma içerisine gireceklerini söyledi. 17 Temmuz 2019 itibariyle görevi devraldıklarını ifade eden Başkan Konak, ‘’Bugüne kadar görevi devam ettirdik. Sportif anlamda,  Türkiye’de yaşanan hem seçim gerginliği olsun, hem de bizim lig atmosferindeki gergin ortam olsun, geçtiğimiz dönemde Maltepe’de gergin bir hava yaşanmıştır. Ama bundan sonra hem Maltepespor için, hem Maltepe için hep birlikte hareket etmeliyiz.  Tabiki gerekli kişilerle görüşüldü. Gerekli huzurlu ortam sağlandı. Sağolsunlar sayın belediye başkanımız bu süreçte her zaman yanımızda oldu.   İlerleyen günlerde de bütün destek olanları ve ne şekilde destek olduklarını sizinle paylaşacağız.  Maltepespor’un yanında olan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Biz bu görevi daha iyi yapabilecek birisi varsa, aday çıkmayıp bırakmaya hazırız dedik.  Fakat herhangi bir liste bize ulaşmadı; talep gelmedi.  Biz de çıktığımız yolda hem Maltepemiz, hem de Maltepespor için,  Maltepespor’u yalnız bırakmak istemedik.  İlçemizin önde gelen isimleri yanımızda oldu ve güzel bir liste oluşturduk.   Taraftarlarımızın şu gerçeği bilmesi gerekiyor, şampiyonluğu kovalayacak bir takım oluşturma konusunda tüm imkanları zorlayacağız.   Biz  hedeflerle geliyoruz.  Bu hedefleri yükseltmek isteyen varsa, her zaman yanımızda görmeye hazırız.  Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz.  Bu süreçte yine, ilçemizin gerekli isimleri yanımızda olacaklar. Ama sadece bir yerden bazı şeyleri beklememek gerekiyor.  Sadece belediye destek olsun dersek bu olmaz,   Herkesin, gücü kadar; Maltepespor’un yanında olması gerekiyor. Her şeyi devletin mekanizmalarından beklersek, orada başarıyı yakalayamayız’’ dedi.

Maltepespor'da yeni dönem

 

Maltepespor yeni kongresini yaparak 2019-2020 sezonuna büyük umutlarla girdi. Yeni başkan Ercan Konak'ın  seçildiği kongrede yeni yönetim kurulu tam not aldı.

Maltepespor'da yeni dönem çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Ercan Konak seçime tek liste olarak girerek Kulübün yeni başkanı olarak seçildi. Kulüp başkanı tarafından oluşturulan yönetim kurulu 37 Asil Üye 37 yedek üyeden oluşuyor.

 

Başkan temkinli konuştu

Yeni bir listeyle başkan seçilen Ercan Konak, bu sene şampiyonluk sözü vermediğini ancak Şampiyonluk sözünü Teknik direktör ve Futbolcular verir ancak ileriye dönük uzun vadede büyük hedefler peşinde koşacak bir yapılanma içerisine gireceklerini söyledi.

17 Temmuz 2019 itibariyle görevi devraldıklarını ifade eden Başkan Konak, ‘’Bugüne kadar görevi devam ettirdik. Sportif anlamda,  Türkiye’de yaşanan hem seçim gerginliği olsun, hem de bizim lig atmosferindeki gergin ortam olsun, geçtiğimiz dönemde Maltepe’de gergin bir hava yaşanmıştır. Ama bundan sonra hem Maltepespor için, hem Maltepe için hep birlikte hareket etmeliyiz. 

Tabiki gerekli kişilerle görüşüldü. Gerekli huzurlu ortam sağlandı. Sağolsunlar sayın belediye başkanımız bu süreçte her zaman yanımızda oldu.   İlerleyen günlerde de bütün destek olanları ve ne şekilde destek olduklarını sizinle paylaşacağız.  Maltepespor’un yanında olan herkese bir kez daha teşekkür ederim.

Biz bu görevi daha iyi yapabilecek birisi varsa, aday çıkmayıp bırakmaya hazırız dedik.  Fakat herhangi bir liste bize ulaşmadı; talep gelmedi.  Biz de çıktığımız yolda hem Maltepemiz, hem de Maltepespor için,  Maltepespor’u yalnız bırakmak istemedik.  İlçemizin önde gelen isimleri yanımızda oldu ve güzel bir liste oluşturduk.  

Taraftarlarımızın şu gerçeği bilmesi gerekiyor, şampiyonluğu kovalayacak bir takım oluşturma konusunda tüm imkanları zorlayacağız.   Biz  hedeflerle geliyoruz.  Bu hedefleri yükseltmek isteyen varsa, her zaman yanımızda görmeye hazırız.  Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz.  Bu süreçte yine, ilçemizin gerekli isimleri yanımızda olacaklar.

Ama sadece bir yerden bazı şeyleri beklememek gerekiyor.  Sadece belediye destek olsun dersek bu olmaz,   Herkesin, gücü kadar; Maltepespor’un yanında olması gerekiyor. Her şeyi devletin mekanizmalarından beklersek, orada başarıyı yakalayamayız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.