Maltepespor'dan Birlik Beraberlik Gecesi

SPOR 17.10.2021 - 21:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2351+ kez okundu.
 

Maltepespor'dan Birlik Beraberlik Gecesi

Maltepespor Kulübü Maltepe Belediyesi Sosyal Tesislerinde birlik beraberlik gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya geldi.Gecede, yeni sezonda yapılacak projeler de gündeme geldi.
Maltepespor'dan Birlik Beraberlik Gecesi Maltepespor Kulübü Maltepe Belediyesi Sosyal Tesislerinde birlik beraberlik gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya geldi.Gecede, yeni sezonda yapılacak projeler de gündeme geldi. Maltepe sporun Düzenlediği geceye; Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Han, Salih Kara, Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu,Maltepe Belediyesi spor müdürü  Vaner Pekin,Cumhuriyet Halk Partisi’nin Maltepe Belediye Meclis üyesi Erol Tepebaşı,Girnespor Kulüp başkanı Uğur Canayakın,Cevizli Kültür başkanı Ahmet  Gümüş,Maltepe Spor kulüp Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile basın mensupları katıldı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu,Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç,Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'dan kutlama telgrafı ve Beşiktaş Kulübü, başkanı Ahmet Nur Çebi,Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez,AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya'nın çelenkleri geldi. Kısa bir süre önce Maltepe Kaymakamlığına atanan Bahri Tiryaki yaptığı selamlama konuşmasında, “Öncelikle Maltepe sporumuzun futbolcularıyla, teknik ekibiyle ve yönetim kadrosuyla her koşulda destek olmak için.  Hazır olduğumu belirtmek isterim ”dedi Maltepe Spor kulüp Başkanı Mehmet Akarsu “  Öncelikle kulübümüze ve gençlerimize sahip çıkan belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel Maltepe'mizin yüreği güzel insanları ile birlikte bu coşkulu dayanışma gecemize katılan bütün gönül dostlarımıza ve bağışlarıyla bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.   Takımımız bu sezon bölgesel Amatör ligde mücadele verecek.  Bu gençlerimiz sizlerin bu desteği olduğu müddetçe daha büyük başarılara imza atmaya devam edecektir,” dedi. Selamlama konuşmalarından iş, spor ve siyaset dünyası ve Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’ye plaket takdim edildi. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ,protokolün yanı sıra,  sponsorlara plaket takdimi yapılan gecede, sahnelerin güçlü sesi Çoşkun Sabah'ta şarkılarıyla renk kattı.
Maltepespor Kulübü Maltepe Belediyesi Sosyal Tesislerinde birlik beraberlik gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya geldi.Gecede, yeni sezonda yapılacak projeler de gündeme geldi.
Maltepespor'dan Birlik Beraberlik Gecesi
Maltepespor Kulübü Maltepe Belediyesi Sosyal Tesislerinde birlik beraberlik gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya geldi.Gecede, yeni sezonda yapılacak projeler de gündeme geldi.
Maltepe sporun Düzenlediği geceye; Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Han, Salih Kara, Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu,Maltepe Belediyesi spor müdürü  Vaner Pekin,Cumhuriyet Halk Partisi’nin Maltepe Belediye Meclis üyesi Erol Tepebaşı,Girnespor Kulüp başkanı Uğur Canayakın,Cevizli Kültür başkanı Ahmet  Gümüş,Maltepe Spor kulüp Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile basın mensupları katıldı.
Ayrıca İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu,Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç,Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'dan kutlama telgrafı ve Beşiktaş Kulübü, başkanı Ahmet Nur Çebi,Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez,AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya'nın çelenkleri geldi.
Kısa bir süre önce Maltepe Kaymakamlığına atanan Bahri Tiryaki yaptığı selamlama konuşmasında, “Öncelikle Maltepe sporumuzun futbolcularıyla, teknik ekibiyle ve yönetim kadrosuyla her koşulda destek olmak için.  Hazır olduğumu belirtmek isterim ”dedi
Maltepe Spor kulüp Başkanı Mehmet Akarsu “  Öncelikle kulübümüze ve gençlerimize sahip çıkan belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel Maltepe'mizin yüreği güzel insanları ile birlikte bu coşkulu dayanışma gecemize katılan bütün gönül dostlarımıza ve bağışlarıyla bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.   Takımımız bu sezon bölgesel Amatör ligde mücadele verecek.  Bu gençlerimiz sizlerin bu desteği olduğu müddetçe daha büyük başarılara imza atmaya devam edecektir,” dedi.
Selamlama konuşmalarından iş, spor ve siyaset dünyası ve Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’ye plaket takdim edildi.
Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ,protokolün yanı sıra,  sponsorlara plaket takdimi yapılan gecede, sahnelerin güçlü sesi Çoşkun Sabah'ta şarkılarıyla renk kattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.