Maltepespor'dan Uzaktan Eğitime Yakından Destek

EĞİTİM 29.09.2020 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2076+ kez okundu.
 

Maltepespor'dan Uzaktan Eğitime Yakından Destek

Maltepespor'dan Uzaktan Eğitime Yakından Destek Tüm dünyayı derinden sarsan COVİD-19 salgını ile ekonomik ve sosyal yaşamın yanı sıra eğitim yaşamında da büyük zorluklar yaşanıyor. Uzaktan eğitim sürecinin başlaması ile birlikte evinde eğitim için kullanılacak tableti olmayanlar için  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyasını hayata geçirdiği  Tablet” kampanyasına Maltepespor Kulüp Başakanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu adına Başkan yardımcısı Yusuf Polat katılım sağladılar. Covid-19 küresel salgını nedeniyle eğitim öğretim yılına da buruk başladık. Her yıl Eylül ayını saran kitap ve kalem kokusunun yerini online ders telaşı aldı. Çocuklarımız bu yıl büyük ölçüde derslerini bilgisayar ve tablet üzerinden görecekler, ödevlerini internet üzerinden yapacaklar.   Başkan Mehmet Akarsu , Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız   Bu kapsamda  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyası hayırsever vatandaşlarında katılımıyla ilçe genelinde ‘Uzaktan Eğitime yakından Destek, isimli bir kampanya başlatıldı.Maltepespor Kulüp başkanı Mehmet Akarsu  toplamda 120 adet tablet bağışında bulundu Başkan Akarsu “Dünyanın geçtiği bu zorlu süreci, ülkemizin en az zararla atlatabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyasına  ihtiyaç sahiplerine destek olma çalışmasına kulübümüz adına yönetim kurulumuz 120 adet tablet bağışında katkıda bulunmuştur. Gün; aziz milletimizin yaralarına merhem olma, zor zamanlarında onlara omuz verme günüdür."  "Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde birbirimize güç vererek aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız. " değerlendirmesinde bulundu.    

Maltepespor'dan Uzaktan Eğitime Yakından Destek

Tüm dünyayı derinden sarsan COVİD-19 salgını ile ekonomik ve sosyal yaşamın yanı sıra eğitim yaşamında da büyük zorluklar yaşanıyor. Uzaktan eğitim sürecinin başlaması ile birlikte evinde eğitim için kullanılacak tableti olmayanlar için  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyasını hayata geçirdiği  Tablet” kampanyasına Maltepespor Kulüp Başakanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu adına Başkan yardımcısı Yusuf Polat katılım sağladılar.

Covid-19 küresel salgını nedeniyle eğitim öğretim yılına da buruk başladık. Her yıl Eylül ayını saran kitap ve kalem kokusunun yerini online ders telaşı aldı. Çocuklarımız bu yıl büyük ölçüde derslerini bilgisayar ve tablet üzerinden görecekler, ödevlerini internet üzerinden yapacaklar.

 

Başkan Mehmet Akarsu ,

Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız  

Bu kapsamda  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyası hayırsever vatandaşlarında katılımıyla ilçe genelinde ‘Uzaktan Eğitime yakından Destek, isimli bir kampanya başlatıldı.Maltepespor Kulüp başkanı Mehmet Akarsu  toplamda 120 adet tablet bağışında bulundu

Başkan Akarsu “Dünyanın geçtiği bu zorlu süreci, ülkemizin en az zararla atlatabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.  MASİAD Uzaktan Eğitime Gönülden Destek Kampanyasına  ihtiyaç sahiplerine destek olma çalışmasına kulübümüz adına yönetim kurulumuz 120 adet tablet bağışında katkıda bulunmuştur.

Gün; aziz milletimizin yaralarına merhem olma, zor zamanlarında onlara omuz verme günüdür." 

"Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde birbirimize güç vererek aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız. " değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.