Maltepespor'dan Yeni Transfer Gökhan Artun

SPOR 30.06.2019 - 23:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1495+ kez okundu.
 

Maltepespor'dan Yeni Transfer Gökhan Artun

Maltepespor'dan Yeni Transfer Gökhan Artun   Maltepespor, dış transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Gökhan Artun ile sözleşme imzaladı.   Bölgesel Amatör Lig'de (BAL)  güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Maltepespor , dış transferlerine devam ediyor. Yeşil-Kırmızı- Beyazlı takım,  Beşiktaş altyapısından yetişen orta saha oyuncusu 2018-2019 sezonunda Arhavispor'da 23 maça çikan ve 9 gol atma başarısı gösteren 24 yaşındaki Gökhan Artun ile sözleşme imzaladı.  Beşiktaş tarafından Altay'dan transfer edildikten sonra 19 yaşında olan Beşiktaş’ta Hırvat teknik adamın gözüne giren Gökhan Artun   için yeni Emre Belözoğlu benzetmesi yapan Biliç, onun da tıpkı Emre gibi kaleye diklemesine gidebildiği için. Bilic’in, “mutlaka takip edilmesi gerekli oyuncular” listesine eklediği Gökhan Artun da, o dönem Beşiktaş’ın bir başka alternatif orta saha oyuncusu olmuştu Kulüp Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir transfere imza attıklarını belirterek "Geçen sene Arhavispor'da oynayan, Beşiktaş alt yapısından yetişen Gökhan Artun tercihini Maltepespor'dan yana kullandı. Başarılı bir sezon geçirmek için tüm gücümüzle çalışacağız." dedi. Maltepe spor kulübündeki imza törenine Kulüp başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu,Maltepespor Genel Sekreteri Erdal Can katılım sağladı.  

Maltepespor'dan Yeni Transfer Gökhan Artun

 

Maltepespor, dış transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Gökhan Artun ile sözleşme imzaladı.

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL)  güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Maltepespor , dış transferlerine devam ediyor.

Yeşil-Kırmızı- Beyazlı takım,  Beşiktaş altyapısından yetişen orta saha oyuncusu 2018-2019 sezonunda Arhavispor'da 23 maça çikan ve 9 gol atma başarısı gösteren 24 yaşındaki Gökhan Artun ile sözleşme imzaladı. 

Beşiktaş tarafından Altay'dan transfer edildikten sonra 19 yaşında olan Beşiktaş’ta Hırvat teknik adamın gözüne giren Gökhan Artun   için yeni Emre Belözoğlu benzetmesi yapan Biliç, onun da tıpkı Emre gibi kaleye diklemesine gidebildiği için. Bilic’in, “mutlaka takip edilmesi gerekli oyuncular” listesine eklediği Gökhan Artun da, o dönem Beşiktaş’ın bir başka alternatif orta saha oyuncusu olmuştu

Kulüp Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir transfere imza attıklarını belirterek "Geçen sene Arhavispor'da oynayan, Beşiktaş alt yapısından yetişen Gökhan Artun tercihini Maltepespor'dan yana kullandı. Başarılı bir sezon geçirmek için tüm gücümüzle çalışacağız." dedi.

Maltepe spor kulübündeki imza törenine Kulüp başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu,Maltepespor Genel Sekreteri Erdal Can katılım sağladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.