MALTEPESPOR KADIN HENTBOL TAKIMI 1.LİGE ÇIKTI

SPOR 12.06.2020 - 21:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2497+ kez okundu.
 

MALTEPESPOR KADIN HENTBOL TAKIMI 1.LİGE ÇIKTI

MALTEPESPOR KADIN HENTBOL TAKIMI 1.LİGE ÇIKTI Maltepespor Kadın Hentbol Takımı lig boyunca sürdürdüğü başarıyı Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligine yükselerek taçlandırdı. Türkiye Hentbol Federasyonu yetkilileri Lig boyunca oynadığı maçlarda birçok başarıya imza atan Maltepespor Kadınlar Hentbol takımının 1. lige yükseldiğini duyurdu. BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ'DAN KUTLAMA Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kadın Hentbol takımının 1. Lige yükselmesi ile ilgili yaptığı açıklamada ''Şampiyon Maltepespor! 2. Ligden 1. lige yükselen Maltepespor Hentbol Kulübümüzü, değerli kulüp yöneticilerimizi, sahada ter dökerek bu başarıyı sonuna kadar hakeden yetenekli sporcularımızı yürekten kutluyorum.''  diye ifade etti.   BAŞKAN ERCAN KONAK SEVDAMIZ MALTEPESPOR ŞAMPİYON MALTEPESPOR Ligi 2. sırada bitirip play-off lara kalan Kadın HENTBOL takımımız pandemi süreci sonrası federasyon kararı ile 1. Lige çıkmayı başarmıştır... Bu başarıyı her daim yanımızda olan Sevgili Belediye Başkanımız Ali KILIÇ başta olmak üzere tüm MALTEPE’ye hediye etmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz... Yönetim kurulumuzdan taraftarımıza hocalarımızdan en çokta sahada ter döken oyuncularımıza ufacıkta olsa katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum... SEVDAMIZ MALTEPESPOR   Maltepespor Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü  İldar Tekdal  Bu takımın gerçek bir hikayesi var aslında Bu takım birlikte olmak, oynamak ve bir bütünün parçası olmak için çok çaba sarf etti. Aylarca antrenman yapabilmek için İstanbul’u yaz kış kmlerce ilçe-ilçe salon-salon dolaştı. Çok emek verdi bu takım denemektende vazgeçmedi, çünkü yarınlarının peşindeydi. Şimdi fotoğraflara bakınca ufak yorgun bir hüzün ama gururlu mutluluklar var bende. Onlar için… Sonunda iyisiyle kötüsüyle BU TAKIM 1.LİGDE… Takımın kurulmasında oluşumunda ve devam etmesi adına ışık olan, destek olan 2013 yılından günümüze kadar olumlu/olumsuz katkıda bulunupta motivasyonumuzu sağlayan küçüğünden ablasına kadar herkese gönülden teşekkür ediyorum. HENTBOL ŞUBESİ BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT ERTEN Maltepespor Hentbol şubesi başkan yardımcısı Vedat Erten , Maltepespor Kadın Hentbol takımının 1. Lige yükselmesi ile ilgili yaptığı açıklamada Kadın Hentbol takımı yöneticilerinin ve sporcularının Maltepe’ye gurur yaşattığını belirtti. Maltepe’ye bu gururu yaşatan takımın yöneticilerini, teknik ekibini ve sporcularını tebrik ettiğini ifade etti.         

MALTEPESPOR KADIN HENTBOL TAKIMI 1.LİGE ÇIKTI

Maltepespor Kadın Hentbol Takımı lig boyunca sürdürdüğü başarıyı Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligine yükselerek taçlandırdı.

Türkiye Hentbol Federasyonu yetkilileri Lig boyunca oynadığı maçlarda birçok başarıya imza atan Maltepespor Kadınlar Hentbol takımının 1. lige yükseldiğini duyurdu.

BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ'DAN KUTLAMA

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kadın Hentbol takımının 1. Lige yükselmesi ile ilgili yaptığı açıklamada

''Şampiyon Maltepespor!
2. Ligden 1. lige yükselen Maltepespor Hentbol Kulübümüzü, değerli kulüp yöneticilerimizi, sahada ter dökerek bu başarıyı sonuna kadar hakeden yetenekli sporcularımızı yürekten kutluyorum.''  diye ifade etti.

 

BAŞKAN ERCAN KONAK SEVDAMIZ MALTEPESPOR

ŞAMPİYON MALTEPESPOR
Ligi 2. sırada bitirip play-off lara kalan Kadın HENTBOL takımımız pandemi süreci sonrası federasyon kararı ile 1. Lige çıkmayı başarmıştır...
Bu başarıyı her daim yanımızda olan Sevgili Belediye Başkanımız Ali KILIÇ başta olmak üzere tüm MALTEPE’ye hediye etmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz...
Yönetim kurulumuzdan taraftarımıza hocalarımızdan en çokta sahada ter döken oyuncularımıza ufacıkta olsa katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum...
SEVDAMIZ MALTEPESPOR  

Maltepespor Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü  İldar Tekdal

 Bu takımın gerçek bir hikayesi var aslında

Bu takım birlikte olmak, oynamak ve bir bütünün parçası olmak için çok çaba sarf etti.
Aylarca antrenman yapabilmek için İstanbul’u yaz kış kmlerce ilçe-ilçe salon-salon dolaştı.
Çok emek verdi bu takım denemektende vazgeçmedi, çünkü yarınlarının peşindeydi.

Şimdi fotoğraflara bakınca ufak yorgun bir hüzün ama gururlu mutluluklar var bende.
Onlar için…
Sonunda iyisiyle kötüsüyle BU TAKIM 1.LİGDE…

Takımın kurulmasında oluşumunda ve devam etmesi adına ışık olan, destek olan 2013 yılından günümüze kadar olumlu/olumsuz katkıda bulunupta motivasyonumuzu sağlayan küçüğünden ablasına kadar herkese gönülden teşekkür ediyorum.

HENTBOL ŞUBESİ BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT ERTEN

Maltepespor Hentbol şubesi başkan yardımcısı Vedat Erten , Maltepespor Kadın Hentbol takımının 1. Lige yükselmesi ile ilgili yaptığı açıklamada Kadın Hentbol takımı yöneticilerinin ve sporcularının Maltepe’ye gurur yaşattığını belirtti. Maltepe’ye bu gururu yaşatan takımın yöneticilerini, teknik ekibini ve sporcularını tebrik ettiğini ifade etti.   

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.