Maltepespor'un Kalecisi Emre Tümler'nin yeni takımı belli oldu!

SPOR 14.06.2019 - 21:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1709+ kez okundu.
 

Maltepespor'un Kalecisi Emre Tümler'nin yeni takımı belli oldu!

  Maltepespor'un Kalecisi Emre Tümler'nin yeni takımı belli oldu!   Maltepespor'un genç kalecisi Emre Tümler Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Beyoğlu Yeniçarşı'ya transfer oldu.   Maltepespor'da 27 maçta forma giyen Emre Tümler 14 Ocak 1997 Eminönü İstanbul doğumlu idi.   Beyoğlu Yeniçarşı çok sevdiğini belirten Emre Tümler,    Beyoğlu Yeniçarşı, taraftarı ile güçlü bir kulüp.Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beyoğlu Yeniçarşı hedefleri olan bir kulüp. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi. Mavi -Beyazlı kulübün yeni sezon için anlaştığı Teknik Direktör Ertuğrul Yiğit ile Eyüpspor'da birlikte çalışmış Emre bu dönemde Eflatun-Sarılı takımda profosyonel mukavale imza atmıştı.

 

Maltepespor'un Kalecisi Emre Tümler'nin yeni takımı belli oldu!

 

Maltepespor'un genç kalecisi Emre Tümler Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Beyoğlu Yeniçarşı'ya transfer oldu.

 

Maltepespor'da 27 maçta forma giyen Emre Tümler 14 Ocak 1997 Eminönü İstanbul doğumlu idi.

 

Beyoğlu Yeniçarşı çok sevdiğini belirten Emre Tümler, 

 

Beyoğlu Yeniçarşı, taraftarı ile güçlü bir kulüp.Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beyoğlu Yeniçarşı hedefleri olan bir kulüp. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Mavi -Beyazlı kulübün yeni sezon için anlaştığı Teknik Direktör Ertuğrul Yiğit ile Eyüpspor'da birlikte çalışmış Emre bu dönemde Eflatun-Sarılı takımda profosyonel mukavale imza atmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.