Maltepespor’un Yeni Yönetiminden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

YEREL YÖNETİMLER 01.08.2019 - 20:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2178+ kez okundu.
 

Maltepespor’un Yeni Yönetiminden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

Maltepespor’un  Yeni Yönetiminden Kaymakam Dallı’ya ziyaret Maltepesporun geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile başkanlığa seçilen Ercan Konak ve yönetim kurulu üyeleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı ziyaret etti. Maltepesporu tekrardan üst liglere çıkarmak için bu göreve talip olduklarını  belirten Maltepespor Kulübü başkanı Ercan Konak, ‘Göreve geldiğimiz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan Kadın Taraftar Sorumlu Başkan Yardımcısı Arzu Toker, Stad Protokol Sorumlusu Veli Çelik, Başkan Yardımcısı Uğur Canayakın ve Sportif DirektörTayfun  Köselerden  ile birlikte Kaymakamımız Sayın Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulunduk. Kulübümüz için neler yapacağımız hakkında kaymakamımıza bilgi verdik. Kaymakamımızın desteklerinin bizim için önemli olduğunu belirttik’ dedi. Her zaman yanınızdayım Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepespor Kulübü Başkanı Ercan Konak ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.  

Maltepespor’un  Yeni Yönetiminden Kaymakam Dallı’ya ziyaret

Maltepesporun geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile başkanlığa seçilen Ercan Konak ve yönetim kurulu üyeleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı ziyaret etti.

Maltepesporu tekrardan üst liglere çıkarmak için bu göreve talip olduklarını  belirten Maltepespor Kulübü başkanı Ercan Konak, ‘Göreve geldiğimiz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızdan Kadın Taraftar Sorumlu Başkan Yardımcısı Arzu Toker, Stad Protokol Sorumlusu Veli Çelik, Başkan Yardımcısı Uğur Canayakın ve Sportif DirektörTayfun  Köselerden  ile birlikte Kaymakamımız Sayın Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulunduk. Kulübümüz için neler yapacağımız hakkında kaymakamımıza bilgi verdik. Kaymakamımızın desteklerinin bizim için önemli olduğunu belirttik’ dedi.

Her zaman yanınızdayım

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepespor Kulübü Başkanı Ercan Konak ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.