Maltepespor yeni başkanını seçiyor!

SPOR 13.06.2019 - 21:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1247+ kez okundu.
 

Maltepespor yeni başkanını seçiyor!

Maltepespor yeni başkanını seçiyor! Maltepespor Kulübü, Ahmet Kırımlıoğlu'nun aday olduğu olağanüstü genel kurul kararı ardından yarın sandığa gidiyor yarın yeni başkanını seçecek. Kırmızı-Beyaz-Yeşilli kulübün genel kurulu, 14 Haziran Cuma günü Maltepe Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Serince  Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak. Başkanlığa tek aday olması beklenen Ahmet Kırımlıoğlu, genel kurul üyelerinden kırmızı-yeşilli kulüpte "Ahmet Kırımlıoğlu" için destek isteyecek.  14 Haziran Cuma günü Maltepe Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Serince  salonunda çoğunluk aranmaksızın aşağıdaki gündem maddelerine göre yapılacaktır.   Gündem : Açılış ve yoklama, Divan Heyetinin teşekkülü, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, Denetleme Kurulu Raporunun okunması, Kesin Bütçenin okunması, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporları ile bütçenin ayrı ayrı ibrası, Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve onaylanması, Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi, Dilek ve temenniler ile kapanış."  

Maltepespor yeni başkanını seçiyor!

Maltepespor Kulübü, Ahmet Kırımlıoğlu'nun aday olduğu olağanüstü genel kurul kararı ardından yarın sandığa gidiyor yarın yeni başkanını seçecek.

Kırmızı-Beyaz-Yeşilli kulübün genel kurulu, 14 Haziran Cuma günü Maltepe Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Serince  Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak.

Başkanlığa tek aday olması beklenen Ahmet Kırımlıoğlu, genel kurul üyelerinden kırmızı-yeşilli kulüpte "Ahmet Kırımlıoğlu" için destek isteyecek.

 14 Haziran Cuma günü Maltepe Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Serince  salonunda çoğunluk aranmaksızın aşağıdaki gündem maddelerine göre yapılacaktır.  

Gündem :
Açılış ve yoklama,
Divan Heyetinin teşekkülü,
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması,
Denetleme Kurulu Raporunun okunması,
Kesin Bütçenin okunması,
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporları ile bütçenin ayrı ayrı ibrası,
Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve onaylanması,
Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi,
Dilek ve temenniler ile kapanış."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.