MARKET ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEYENLER BU HABERİ OKUSUN !

EKONOMİ 11.04.2020 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2457+ kez okundu.
 

MARKET ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEYENLER BU HABERİ OKUSUN !

MARKET ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEYENLER BU HABERİ OKUSUN ! Gıda lojistiği uygulamalarında son durum Cep telefonu uygulamalarından market alışverişi yapılmasına imkan veren uygulamalar sokağa çıkma yasağına rağmen sabah saatlerinde çalışıyordu. Getir saat 13:00 itibariyle sipariş almayı durdurduğunu açıkladı. Sokağa çıkma yasağı ile vatandaş market alışverişini nasıl yapacağını düşünürken Getir, Banabi, Hepsiexpress ve İstegelsin gibi uygulamaların sabah saatlerinde çalıştığı gözlendi. Dün gece yarısına iki saat kala 30 büyükşehirde pazar gece yarısına kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaş evin gıda ihtiyacını karşılamak için kendini sokağa attı. Sokakta günlerdir görülmemiş bir kalabalık olurken kimi mahallelerde tansiyon yükseldi, arbedeler yaşandı. Sabah saatlerinde büyükşehirlerde sokakta kimse olmazken Getir, Banabi, Hepsiexpress ve İstegelsin gibi market siparişi verilen uygulamaların sabah saatlerinde çalıştığı gözlendi. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre ürün ve/veya malzemelerin naklinde lojistiğinde yurt içi ve dışı taşımacılık kapsamında görevli olanların çalışmasına imkan veriliyordu. Getir tarafından ilerleyen saatlerde yapılan açıklamada ise saat 13:00 itibariyle siparişlerin durdurulduğu açıklandı.

MARKET ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEYENLER BU HABERİ OKUSUN !

Gıda lojistiği uygulamalarında son durum

Cep telefonu uygulamalarından market alışverişi yapılmasına imkan veren uygulamalar sokağa çıkma yasağına rağmen sabah saatlerinde çalışıyordu. Getir saat 13:00 itibariyle sipariş almayı durdurduğunu açıkladı.

Sokağa çıkma yasağı ile vatandaş market alışverişini nasıl yapacağını düşünürken Getir, Banabi, Hepsiexpress ve İstegelsin gibi uygulamaların sabah saatlerinde çalıştığı gözlendi.

Dün gece yarısına iki saat kala 30 büyükşehirde pazar gece yarısına kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaş evin gıda ihtiyacını karşılamak için kendini sokağa attı. Sokakta günlerdir görülmemiş bir kalabalık olurken kimi mahallelerde tansiyon yükseldi, arbedeler yaşandı.

Sabah saatlerinde büyükşehirlerde sokakta kimse olmazken Getir, Banabi, Hepsiexpress ve İstegelsin gibi market siparişi verilen uygulamaların sabah saatlerinde çalıştığı gözlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre ürün ve/veya malzemelerin naklinde lojistiğinde yurt içi ve dışı taşımacılık kapsamında görevli olanların çalışmasına imkan veriliyordu.

Getir tarafından ilerleyen saatlerde yapılan açıklamada ise saat 13:00 itibariyle siparişlerin durdurulduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.