MARKETİ KUNDAKLAYAN ŞAHIŞ MALTEPE'DE YAKALANDI

POLİS & ADLİYE 22.08.2020 - 06:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2173+ kez okundu.
 

MARKETİ KUNDAKLAYAN ŞAHIŞ MALTEPE'DE YAKALANDI

MARKETİ KUNDAKLAYAN ŞAHIŞ MALTEPE'DE YAKALANDI Kartal'daki bir market gece saatlerinde benzin ile ateşe verilerek kundaklandı. Şüpheli kısa sürede yakalanırken, marketin kundaklandıktan sonra yandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, saat 04.10 sıralarında Soğanlık Mahallesi'nde meydana geldi. Marketin önüne gelen bir kişi işyerini bilinmeyen bir nedenle kundakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri sokaktaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmaların ardından şüphelinin Emirhan Y.(21) olduğu belirlendi. Şüpheli Maltepe Esenkent Mahallesinde gözaltına alındı. Şüphelinin olay yerine yanında götürdüğü benzinle marketi kundakladığı öğrenildi. Şüpheli Emirhan Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

MARKETİ KUNDAKLAYAN ŞAHIŞ MALTEPE'DE YAKALANDI

Kartal'daki bir market gece saatlerinde benzin ile ateşe verilerek kundaklandı.

Şüpheli kısa sürede yakalanırken, marketin kundaklandıktan sonra yandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 04.10 sıralarında Soğanlık Mahallesi'nde meydana geldi. Marketin önüne gelen bir kişi işyerini bilinmeyen bir nedenle kundakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri sokaktaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmaların ardından şüphelinin Emirhan Y.(21) olduğu belirlendi. Şüpheli Maltepe Esenkent Mahallesinde gözaltına alındı. Şüphelinin olay yerine yanında götürdüğü benzinle marketi kundakladığı öğrenildi. Şüpheli Emirhan Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.