MARMARA'DA KORKUTAN DEPREM

MAHALLELERİMİZ 25.12.2019 - 03:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1295+ kez okundu.
 

MARMARA'DA KORKUTAN DEPREM

Son depremler… Marmara’da 3,2 büyüklüğünde deprem Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara Denizi’nin batısında saat 22:35’de meydana gelen 3,2 büyüklüğündeki depremin yerin 16,6 kilometre derinliğinde oluştuğu ifade edildi. Deprem, İstanbul’un komşu ili Tekirdağ’ın Kumbağ ilçesi açıklarında meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nin batısında deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 3,2 olarak açıklanırken yer sarsıntısının saati 22:35 olarak belirlendi.  Depremin derinliği ise 16,6 kilometre olarak bildirildi. Tekirdağ kent merkezinde de hissedilirken, kentte kısa süreli paniğe neden oldu.

Son depremler… Marmara’da 3,2 büyüklüğünde deprem

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Marmara Denizi’nin batısında saat 22:35’de meydana gelen 3,2 büyüklüğündeki depremin yerin 16,6 kilometre derinliğinde oluştuğu ifade edildi.
Deprem, İstanbul’un komşu ili Tekirdağ’ın Kumbağ ilçesi açıklarında meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nin batısında deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 3,2 olarak açıklanırken yer sarsıntısının saati 22:35 olarak belirlendi. 

Depremin derinliği ise 16,6 kilometre olarak bildirildi. Tekirdağ kent merkezinde de hissedilirken, kentte kısa süreli paniğe neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.