MASK BAŞKANI BEHRAM KAÇAR'DAN BAYRAM KUTLAMASI

SPOR 30.07.2020 - 19:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1329+ kez okundu.
 

MASK BAŞKANI BEHRAM KAÇAR'DAN BAYRAM KUTLAMASI

MASK BAŞKANI BEHRAM KAÇAR'DAN BAYRAM KUTLAMASI   MASK Başkanı Bayram Behram Kaçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:    “Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu bayram daha önce yaşadığımız kurban bayramlarından farklı olacak.  Malumunuz tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle.   “ Kurban Bayramı milletçe bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hâkim olması adına önem taşıyan günlerdir. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi en büyük temennimizdir. Bayramı bayram kılan güzelliklerin paylaşıldıkça artacağına olan inancımızla, Maltepe halkının, Kulüp mensuplarımızın, İstanbul ve İlçemiz Spor takımlarının Başkan yönetim kurulları ile üyelerinin ve tüm İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” Dedi.  
MASK BAŞKANI BEHRAM KAÇAR'DAN BAYRAM KUTLAMASI
 
MASK Başkanı Bayram Behram Kaçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi
 
“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu bayram daha önce yaşadığımız kurban bayramlarından farklı olacak.  Malumunuz tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle.
 
“ Kurban Bayramı milletçe bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hâkim olması adına önem taşıyan günlerdir. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi en büyük temennimizdir.
Bayramı bayram kılan güzelliklerin paylaşıldıkça artacağına olan inancımızla, Maltepe halkının, Kulüp mensuplarımızın, İstanbul ve İlçemiz Spor takımlarının Başkan yönetim kurulları ile üyelerinin ve tüm İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” Dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.