MASK’dan Amatör kulüplere maske dağıtımı

SPOR 22.04.2020 - 19:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1900+ kez okundu.
 

MASK’dan Amatör kulüplere maske dağıtımı

MASK’dan Amatör kulüplere maske dağıtımı Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunda tüm Türkiye'ye maske dağıtımı başladı. TFF İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde başlatılan maske dağıtımı İstanbul'da başladı. Türkiye’deki tüm amatör kulüplere maske dağıtımı başladı. Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde başlatılan maske dağıtımında 7 bin kulübün yanı sıra antrenörler, hakemler ve saha komiserlerine maske veriliyor. İstanbul’da başlatılan maske dağıtımı, önümüzdeki hafta bütün illerde devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunda gerçekleşen maske dağıtımında, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, taban birliklere 350 binin üzerinde maske verecek ve bu maskeler tüm amatör kulüplere, hakemlere, antrenörlere ve saha komiserlerine dağıtılacak. Maltepe Amatör Spor Külüpleri Başkanı Bayram Berham Kaçar Maltepe Amatör Spor Külüpleri Başkanı Bayram Berham Kaçar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi. ‘’ Başta TFF Başkan yardımcısı TASK Başkanı İASKF Başkanımız Sayın Ali DÜŞMEZ Beye TFF il temsilcisi Sayın Ali Tanrıyaşükür beye ve İASKF Yönetim kuruluna Maltepe Amatör spor kulüplerine Maske yardımı nedeni ile çok teşekkür ederiz.MASK Bşk Behram Kaçar’’  

MASK’dan Amatör kulüplere maske dağıtımı

Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunda tüm Türkiye'ye maske dağıtımı başladı. TFF İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde başlatılan maske dağıtımı İstanbul'da başladı.

Türkiye’deki tüm amatör kulüplere maske dağıtımı başladı. Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde başlatılan maske dağıtımında 7 bin kulübün yanı sıra antrenörler, hakemler ve saha komiserlerine maske veriliyor. İstanbul’da başlatılan maske dağıtımı, önümüzdeki hafta bütün illerde devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunda gerçekleşen maske dağıtımında, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, taban birliklere 350 binin üzerinde maske verecek ve bu maskeler tüm amatör kulüplere, hakemlere, antrenörlere ve saha komiserlerine dağıtılacak.

Maltepe Amatör Spor Külüpleri Başkanı Bayram Berham Kaçar

Maltepe Amatör Spor Külüpleri Başkanı Bayram Berham Kaçar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi.

‘’ Başta TFF Başkan yardımcısı TASK Başkanı İASKF Başkanımız Sayın Ali DÜŞMEZ Beye TFF il temsilcisi Sayın Ali Tanrıyaşükür beye ve İASKF Yönetim kuruluna Maltepe Amatör spor kulüplerine Maske yardımı nedeni ile çok teşekkür ederiz.MASK Bşk Behram Kaçar’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.