MECLİS ÜYELERİMİZ PASKALYA BAYRAMINI KUTLADI

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2014 - 21:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1779+ kez okundu.
 

MECLİS ÜYELERİMİZ PASKALYA BAYRAMINI KUTLADI

 MECLİS ÜYELERİMİZ HRISTİYAN HALKIMIZIN PASKALYA BAYRAMINI KUTLADI Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Gökkaya ve Özgür Yıldırım Paskalya Bayramı nedeniyle Maltepe'de yaşayan Yeğikan ailesini ziyaret etti. Paskalya Bayramı'nın kutlandığı ziyarette Paskalya Bayramı ile özdeşleşen yumurta ve çörek Yeğikan Ailesine hediye olarak verildi. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Anahit Yeğikan :" Türkiye'nin barışa, huzura ve kardeşliğe olan özlemini bir an evvel karşılanmasını diliyorum. Başkanımız Ali Kılıç bu ortamın Maltepe'de sağlanacağını çalışmaları ve söylemleriyle ortaya koydu. Kendisine tutumu ve yönetim anlayışından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags sale cheap mulberry handbags mcm bags for sale cyber monday mulberry deals mcm bag mulberry outlet uk michael kors handbags uk mcm purse mulberry bags sale alviero martini portafogli

 MECLİS ÜYELERİMİZ HRISTİYAN HALKIMIZIN PASKALYA BAYRAMINI KUTLADI

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Gökkaya ve Özgür Yıldırım Paskalya Bayramı nedeniyle Maltepe'de yaşayan Yeğikan ailesini ziyaret etti.
Paskalya Bayramı'nın kutlandığı ziyarette Paskalya Bayramı ile özdeşleşen yumurta ve çörek Yeğikan Ailesine hediye olarak verildi. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Anahit Yeğikan :" Türkiye'nin barışa, huzura ve kardeşliğe olan özlemini bir an evvel karşılanmasını diliyorum. Başkanımız Ali Kılıç bu ortamın Maltepe'de sağlanacağını çalışmaları ve söylemleriyle ortaya koydu. Kendisine tutumu ve yönetim anlayışından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags sale cheap mulberry handbags mcm bags for sale cyber monday mulberry deals mcm bag mulberry outlet uk michael kors handbags uk mcm purse mulberry bags sale alviero martini portafogli
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.