Meftun Dallı Maltepe'de 22 Milletiz Hepimiz Maltepeliyiz

GÜNDEM 18.06.2019 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1943+ kez okundu.
 

Meftun Dallı Maltepe'de 22 Milletiz Hepimiz Maltepeliyiz

Meftun Dallı Maltepe'de 22 Milletiz Hepimiz Maltepeliyiz “Maltepe’de 22 Milletiz, Hepimiz Maltepeliyiz” Projesi Tanışma Toplantısı Yapıldı Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNHCR) desteğiyle Maltepe Kaymakamlığı tarafından geliştirilen ve koordine edilen; Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı’nın proje ortaklığında sürdürülen “Maltepe’de 22 Milletiz, Hepimiz Maltepeliyiz” projesinin tanışma toplantısı 42 yabancı uyruklu ve 24 Türk velinin katılımıyla Maltepe Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, Türk ve yabancı uyruklu çocukların birlikte şarkı söylediği etkinlikle başladı. Etkinliğin devamında keman eşliğinde klasik Türk müziği dinletisi gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşması için kürsüye çıkan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı “Bu topraklar farklı milletlerden gelen dostlarına her dönemde kucak açmıştır ve söz konusu geleneksel Türk misafirperverliği bugün de devam ediyor. Kaymakamlık tarafından geliştirilen projeler sayesinde Maltepe’de yaşayan 22 milletten insanların birbirleriyle daha uyumlu ve mutlu bir şekilde yaşamalarını hedefliyoruz” dedi. Açılış konuşmasının ardından söz alan Kaymakamlık Dış İlişkiler ve Projeler Genel Koordinatörü Köksal Banoğlu, katılımcılara önümüzdeki aylar içerisinde gerçekleştirilecek proje etkinliklerini tanıttı. Tanıtım konuşması ardıl çeviriyle Arapça olarak da dinleyicilere sunuldu. Proje için özel olarak hazırlanan kupa bardak ve defterlerin proje katılımcısı ailelere takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.

Meftun Dallı Maltepe'de 22 Milletiz Hepimiz Maltepeliyiz

“Maltepe’de 22 Milletiz, Hepimiz Maltepeliyiz” Projesi Tanışma Toplantısı Yapıldı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNHCR) desteğiyle Maltepe Kaymakamlığı tarafından geliştirilen ve koordine edilen; Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı’nın proje ortaklığında sürdürülen “Maltepe’de 22 Milletiz, Hepimiz Maltepeliyiz” projesinin tanışma toplantısı 42 yabancı uyruklu ve 24 Türk velinin katılımıyla Maltepe Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı, Türk ve yabancı uyruklu çocukların birlikte şarkı söylediği etkinlikle başladı. Etkinliğin devamında keman eşliğinde klasik Türk müziği dinletisi gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşması için kürsüye çıkan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı “Bu topraklar farklı milletlerden gelen dostlarına her dönemde kucak açmıştır ve söz konusu geleneksel Türk misafirperverliği bugün de devam ediyor. Kaymakamlık tarafından geliştirilen projeler sayesinde Maltepe’de yaşayan 22 milletten insanların birbirleriyle daha uyumlu ve mutlu bir şekilde yaşamalarını hedefliyoruz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından söz alan Kaymakamlık Dış İlişkiler ve Projeler Genel Koordinatörü Köksal Banoğlu, katılımcılara önümüzdeki aylar içerisinde gerçekleştirilecek proje etkinliklerini tanıttı. Tanıtım konuşması ardıl çeviriyle Arapça olarak da dinleyicilere sunuldu. Proje için özel olarak hazırlanan kupa bardak ve defterlerin proje katılımcısı ailelere takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.