MHP İLÇE BAŞKANI DÜNYA EVİNE GİRDİ

SİYASİ PARTİLER 21.06.2020 - 11:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1919+ kez okundu.
 

MHP İLÇE BAŞKANI DÜNYA EVİNE GİRDİ

MHP İLÇE BAŞKANI DÜNYA EVİNE GİRDİ     Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Ömer Lefzan sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı açıklamadan;  EVLİLİK KARARINI AÇIKLADI "Aldığımız karar ile Burçin hanım ile bundan sonraki hayatımızı birleştirmiş bulunmaktayız. Malum süreçten dolayı bu mutluluğumuzu dostlarımız ile bir arada paylaşamadık. Cenab-ı ALLAH’tan herkese mutlu ve huzurlu bir saadet ve ömür dilerim..!" dedi. katilimcimaltepe.com.tr ailesi' de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler   .   

MHP İLÇE BAŞKANI DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Ömer Lefzan sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı açıklamadan; 

EVLİLİK KARARINI AÇIKLADI

"Aldığımız karar ile Burçin hanım ile bundan sonraki hayatımızı birleştirmiş bulunmaktayız. Malum süreçten dolayı bu mutluluğumuzu dostlarımız ile bir arada paylaşamadık. Cenab-ı ALLAH’tan herkese mutlu ve huzurlu bir saadet ve ömür dilerim..!" dedi.

katilimcimaltepe.com.tr ailesi' de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler   .

  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.