MHP Maltepe'den birlik ve beraberlik iftarı

SİYASİ PARTİLER 01.06.2019 - 00:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1940+ kez okundu.
 

MHP Maltepe'den birlik ve beraberlik iftarı

MHP Maltepe'den birlik ve beraberlik iftarı   Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe teşkilatının düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı.Askerlik şubesi karşısındaki alanda düzenlenen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter,İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHK üyeleri Gülbeyhan Saylağ, Murat Kotra, Bölge Başkanı Ümit Gürbüz, il başkan yardımcıları, (MHP) Maltepe İlçe Teşkilatı'nın katılımıyla iftar programı düzenledi. İftar programına MHP'nin ittifak yaptığı AK Parti'nin Maltepe İlçe Teşkilatı da tam kadro katıldı.   MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen. İftara Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter,İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHK üyeleri Gülbeyhan Saylağ, Murat Kotra, Bölge Başkanı Ümit Gürbüz, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci,BBP Maltepe ilçe başkanı Tahsin Koç,MHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Didem Çakmakçı partilerin il ve ilçe yönetimleri, muhtarlar, oda başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.Mehteran  gösterimiyle başlayan iftar yemeğinde başkan Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları temsilcileri iftar proğramına katılanlarla tek tek ilgilendiler. Seçim öncesi Cumhur İttifakı yapan AK Parti ve MHP dayanışması, iftar programına yansıdı. MHP iftarına katılan AK Partililer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.    İftar  yemeği sonrası MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu selamlama konuşması yaptı ve kadir gecesinin hayırlı olmasını diledi. AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci  kısa bir konuşma yaptı.İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'ın konuşmasının ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter siyasi bir konuşma yaptı ve 'Maltepe'de  bize haksızlık yapıldı. Sonuçta Zillet İttifakı kazandı. Ama bir gün mutlaka üç hilal bayrağı Maltepe belediyesine dikilecek. 23 Haziranda  Cumhur ittifakı adayı Binalı Yıldırım'ı kazandıracağız.   Bunun sözünü sizden istiyorum'dedi. Katılımcılarda hep bir ağızdan söz diyerek 23 Haziran seçimlerinin  garantisini verdiler.       

MHP Maltepe'den birlik ve beraberlik iftarı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe teşkilatının düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı.Askerlik şubesi karşısındaki alanda düzenlenen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter,İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHK üyeleri Gülbeyhan Saylağ, Murat Kotra, Bölge Başkanı Ümit Gürbüz, il başkan yardımcıları, (MHP) Maltepe İlçe Teşkilatı'nın katılımıyla iftar programı düzenledi. İftar programına MHP'nin ittifak yaptığı AK Parti'nin Maltepe İlçe Teşkilatı da tam kadro katıldı.

 

MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen. İftara Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter,İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHK üyeleri Gülbeyhan Saylağ, Murat Kotra, Bölge Başkanı Ümit Gürbüz, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci,BBP Maltepe ilçe başkanı Tahsin Koç,MHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Didem Çakmakçı partilerin il ve ilçe yönetimleri, muhtarlar, oda başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.Mehteran  gösterimiyle başlayan iftar yemeğinde başkan Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları temsilcileri iftar proğramına katılanlarla tek tek ilgilendiler. Seçim öncesi Cumhur İttifakı yapan AK Parti ve MHP dayanışması, iftar programına yansıdı. MHP iftarına katılan AK Partililer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

 İftar  yemeği sonrası MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu selamlama konuşması yaptı ve kadir gecesinin hayırlı olmasını diledi. AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci  kısa bir konuşma yaptı.İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'ın konuşmasının ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı 1. Bölge Koordinatörü İzzet Ulvi Yönter siyasi bir konuşma yaptı ve 'Maltepe'de  bize haksızlık yapıldı. Sonuçta Zillet İttifakı kazandı. Ama bir gün mutlaka üç hilal bayrağı Maltepe belediyesine dikilecek. 23 Haziranda  Cumhur ittifakı adayı Binalı Yıldırım'ı kazandıracağız.   Bunun sözünü sizden istiyorum'dedi.

Katılımcılarda hep bir ağızdan söz diyerek 23 Haziran seçimlerinin  garantisini verdiler.

 

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.