MHP Maltepe'den geleneksel iftar yemeği

SİYASİ PARTİLER 28.05.2019 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1192+ kez okundu.
 

MHP Maltepe'den geleneksel iftar yemeği

MHP Maltepe'den geleneksel iftar yemeği   MHP Maltepe İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonu Maltepe Askerlik Şubesi Karşısında  gerçekleştirilecek. MHP Maltepe İlçe teşkilatının her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu  Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanı  Mesut Kamburoğlu sosyal medya hasabından yaptığı açıklama ile duyurdu        MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI MESUT KAMBUROĞLU “Ramazan ayının rahmet dolu iklimini yaşarken, geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizde, sizlerle beraber olmaktan onur duyacağız.” Tarih : 31.05.2019 ( Cuma ) Yer : Maltepe Askerlik Şubesi Karşısı

MHP Maltepe'den geleneksel iftar yemeği

 

MHP Maltepe İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonu Maltepe Askerlik Şubesi Karşısında  gerçekleştirilecek.

MHP Maltepe İlçe teşkilatının her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu  Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanı  Mesut Kamburoğlu sosyal medya hasabından yaptığı açıklama ile duyurdu 

 

 

 

MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI MESUT KAMBUROĞLU

“Ramazan ayının rahmet dolu iklimini yaşarken, geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizde, sizlerle beraber olmaktan onur duyacağız.”

Tarih : 31.05.2019 ( Cuma )
Yer : Maltepe Askerlik Şubesi Karşısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.