MHP Maltepe İlçe Başkanı Kamburoğlu: Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür.

SİYASİ PARTİLER 24.08.2019 - 23:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2566+ kez okundu.
 

MHP Maltepe İlçe Başkanı Kamburoğlu: Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür.

MHP Maltepe İlçe Başkanı Kamburoğlu: Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür.     MHP Genel Merkezince partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı görevinden feshi kararı ile alınan Mesut Kamburoğlu,  Genel Başkanımızın Söylemiyle;Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktı. Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür. diye açıklamada bulundu.   MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu,sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir açıklama yaptı. Kamuoyuna Duyurumdur... 02.12.2016 tarihinden itibaren Şerefle ve Gururla sürdürdüğüm Maltepe İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin talimatı ve “Parti Tüzüğümüzün 52. Ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre İstanbul İli Maltepe İlçe Yönetim Kurulunun feshine karar verilmiştir” açıklaması ile alınmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında Allah rızası için Türk Milletine ve Kutlu Davamıza hizmet etme noktasında desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza, Maltepe’li komşularımıza ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Genel Başkanımızın Söylemiyle; Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktı. Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür. Benden yana Tüm ÜLKÜDAŞLARIMA hakkım helaldir. Sağlıcakla Kalın..

MHP Maltepe İlçe Başkanı Kamburoğlu: Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür.

 

 

MHP Genel Merkezince partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı görevinden feshi kararı ile alınan Mesut Kamburoğlu,  Genel Başkanımızın Söylemiyle;Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktı. Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür. diye açıklamada bulundu.
 
MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu,sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Kamuoyuna Duyurumdur...

02.12.2016 tarihinden itibaren Şerefle ve Gururla sürdürdüğüm Maltepe İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizin talimatı ve “Parti Tüzüğümüzün 52. Ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre İstanbul İli Maltepe İlçe Yönetim Kurulunun feshine karar verilmiştir” açıklaması ile alınmış bulunmaktayım.

Bu süre zarfında Allah rızası için Türk Milletine ve Kutlu Davamıza hizmet etme noktasında desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza, Maltepe’li komşularımıza ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Genel Başkanımızın Söylemiyle;
Niyetimiz salih, özümüz sadık, sözümüz samimi, gözümüz pek, alnımız açıktı.

Ülkü Aşkımız, Sadakatimiz yenilemeyecek tek gücümüzdür.

Benden yana Tüm ÜLKÜDAŞLARIMA hakkım helaldir.

Sağlıcakla Kalın..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.