Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okul tatili ile ilgili açıklama

EĞİTİM 11.03.2020 - 00:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1410+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okul tatili ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okul tatili ile ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona virüsüyle ilgili okulların tatil edilip edilmemesi ile ilgili açıklamada bulundu. Selçuk, "Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Corona virüsü salgını kapsamında okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşeceğini açıklamasının ardından vatandaşlarda büyük bir merak oluşmuştu. Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı: * Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. * Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okul tatili ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona virüsüyle ilgili okulların tatil edilip edilmemesi ile ilgili açıklamada bulundu. Selçuk, "Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Corona virüsü salgını kapsamında okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşeceğini açıklamasının ardından vatandaşlarda büyük bir merak oluşmuştu.

Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı:

* Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir.

* Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.