MSB:AÇIKLADI 277 terörist öldürüldü

GÜNDEM 11.10.2019 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2215+ kez okundu.
 

MSB:AÇIKLADI 277 terörist öldürüldü

MSB: 277 terörist öldürüldü Barış Pınarı Harekatı'nda şu ana kadar 277 teröristin öldürüldüğü açıklandı.   Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için dün akşam üzeri Barış Pınarı Harekatı'na başladı. Obüs ve hava harekatıyla başlayan operasyonda, akşam saatlerinde kara harekatı da başladı. 277 OLDU Barış Pınarı Harekâtı kapsamında gece boyunca icra edilen harekâtlar neticesinde 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.

MSB: 277 terörist öldürüldü

Barış Pınarı Harekatı'nda şu ana kadar 277 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

 

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için dün akşam üzeri Barış Pınarı Harekatı'na başladı.

Obüs ve hava harekatıyla başlayan operasyonda, akşam saatlerinde kara harekatı da başladı.

277 OLDU

Barış Pınarı Harekâtı kapsamında gece boyunca icra edilen harekâtlar neticesinde 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.