Muharrem İnce’den dikkat çeken açıklama!

SİYASİ PARTİLER 05.08.2020 - 22:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2056+ kez okundu.
 

Muharrem İnce’den dikkat çeken açıklama!

Muharrem İnce’den dikkat çeken açıklama! Yeni parti kurma hazırlığında olduğu ileri sürülen Muharrem İnce'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İnce, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" ifadelerini kullandı.    CHP’den dört dönem milletvekilliği yapan ve son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin adayı olarak giren Muharrem İnce, kuracağı yeni partiyle gündemde. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnce, “Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?” ifadelerini kullandı.  

Muharrem İnce’den dikkat çeken açıklama!

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu ileri sürülen Muharrem İnce'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İnce, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" ifadelerini kullandı. 

 

CHP’den dört dönem milletvekilliği yapan ve son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin adayı olarak giren Muharrem İnce, kuracağı yeni partiyle gündemde.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnce, “Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.