Muharrem İnce partisinden istifa etti

SİYASİ PARTİLER 08.02.2021 - 19:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1644+ kez okundu.
 

Muharrem İnce partisinden istifa etti

Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan ve CHP'den istifa edeceğini açıklayan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce,
Muharrem İnce partisinden istifa etti ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum Son dakika haberi! Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan ve CHP'den istifa edeceğini açıklayan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da basın toplantısı düzenledi. Partisinden istifa edeceğini açıklayan İnce madde madde istifa nedenlerini açıklayarak, "İstifayı e-devlet'ten yapacağım, gerekçesini sonra açıklayacağım." dedi. Muharrem İnce'nin e-devlet üzerinden yaptığı kabul edildi ve CHP-İnce birlikteliği sona ermiş oldu.   Yakın zamanda partimizin genel merkezinde sizleri ağırlayacağız. Biz Türkiye'ye seçenek olacağız. Parti içindeki demokrasiyi yok edersen kimse sana inanmaz. Kendi partililerini kucaklamayanlar kimseyi kucaklayamaz. CHP KENDİ DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞMIŞTIR Dostlarına bel bağlayan tek ana muhalefet partisi CHP'dir. Muhalefet istifa etmelidir. (Kılıçdaroğlu'na) 'İstifa etmelisin' deyip kendin istifa etmiyorsan o koltukta neden oturuyorsun? CHP kendi değerlerinden uzaklaşmıştır.   CHP ideolojik savrulmalar yaşamaktadır. Bugün bir yol ayrımında olduğumu biliyorum. ATATÜRK'ÜN EMANETİ KALMAMIŞTIR Kafamda siyah saç kalmamış durumdayım. Bu 42 yıl içinde her kademede görev yaptım. Hala Atatürkçüyüm, hala cumhuriyetçiyim. Bir yandan partiyi yönetenler partinin evlatlarına iftira atarken, diğer taraftan CHP ile mücadele etmiş insanlarla kol kola girmişlerdir. Ortada değer yoktur, emeğe saygı yoktur. Atatürk'ün emaneti kalmamıştır, ortada bir tabela vardır sadece. KİMLERLE YOLUMU AYIRIYORUM? Bir, ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Mustafa Kemal deyip, Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. Bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu arkadaşlardan ayrılıyorum. MADDE MADDE AÇIKLADI ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. "Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti" diyenlerle yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum.   İstifayı e-devlet'ten yapacağım, gerekçesini sonra açıklayacağım.
Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan ve CHP'den istifa edeceğini açıklayan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce,

 partisinden istifa etti

ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum

Son dakika haberi! Memleket Hareketi'ni partileştirme kararı alan ve CHP'den istifa edeceğini açıklayan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da basın toplantısı düzenledi. Partisinden istifa edeceğini açıklayan İnce madde madde istifa nedenlerini açıklayarak, "İstifayı e-devlet'ten yapacağım, gerekçesini sonra açıklayacağım." dedi. Muharrem İnce'nin e-devlet üzerinden yaptığı kabul edildi ve CHP-İnce birlikteliği sona ermiş oldu.

 

Yakın zamanda partimizin genel merkezinde sizleri ağırlayacağız. Biz Türkiye'ye seçenek olacağız. Parti içindeki demokrasiyi yok edersen kimse sana inanmaz. Kendi partililerini kucaklamayanlar kimseyi kucaklayamaz.


CHP KENDİ DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞMIŞTIR
Dostlarına bel bağlayan tek ana muhalefet partisi CHP'dir. Muhalefet istifa etmelidir. (Kılıçdaroğlu'na) 'İstifa etmelisin' deyip kendin istifa etmiyorsan o koltukta neden oturuyorsun? CHP kendi değerlerinden uzaklaşmıştır.

 

CHP ideolojik savrulmalar yaşamaktadır. Bugün bir yol ayrımında olduğumu biliyorum.

ATATÜRK'ÜN EMANETİ KALMAMIŞTIR
Kafamda siyah saç kalmamış durumdayım. Bu 42 yıl içinde her kademede görev yaptım. Hala Atatürkçüyüm, hala cumhuriyetçiyim. Bir yandan partiyi yönetenler partinin evlatlarına iftira atarken, diğer taraftan CHP ile mücadele etmiş insanlarla kol kola girmişlerdir. Ortada değer yoktur, emeğe saygı yoktur. Atatürk'ün emaneti kalmamıştır, ortada bir tabela vardır sadece.

KİMLERLE YOLUMU AYIRIYORUM?
Bir, ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Mustafa Kemal deyip, Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. Bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu arkadaşlardan ayrılıyorum.

MADDE MADDE AÇIKLADI

ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum.

Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum.

Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum.

"Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti" diyenlerle yolumu ayırıyorum.

FETÖ'cüleri sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum.

Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum.

 


İstifayı e-devlet'ten yapacağım, gerekçesini sonra açıklayacağım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.