Muharrem İnce yeni parti kuracak mı işte İnceden yeni parti iddiasiyla ilgili ilk acıklama

SİYASİ PARTİLER 03.08.2020 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1619+ kez okundu.
 

Muharrem İnce yeni parti kuracak mı işte İnceden yeni parti iddiasiyla ilgili ilk acıklama

Muharrem İnce yeni parti kuracak mı işte İnceden yeni parti iddiasiyla ilgili ilk acıklama  CHP'li Muharrem İnce'den parti kurma iddialarıyla ilgili ilk açıklama... İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.  2018’deki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den aday gösterilen eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, parti kuracağı iddialarına yanıt verdi. İnce’nin partisinin ismini 15 Eylül’de Hakkari’de açıklayacağı iddia edilmişti.  Sessizliğini bozan Muharrem İnce, bugün Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.

Muharrem İnce yeni parti kuracak mı işte İnceden yeni parti iddiasiyla ilgili ilk acıklama 

CHP'li Muharrem İnce'den parti kurma iddialarıyla ilgili ilk açıklama... İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar. 

2018’deki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’den aday gösterilen eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, parti kuracağı iddialarına yanıt verdi. İnce’nin partisinin ismini 15 Eylül’de Hakkari’de açıklayacağı iddia edilmişti. 

Sessizliğini bozan Muharrem İnce, bugün Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.