Muhtar Firuzan Çekerekli ’den İzmir'e Yardım eli

MAHALLELERİMİZ 08.11.2020 - 09:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1618+ kez okundu.
 

Muhtar Firuzan Çekerekli ’den İzmir'e Yardım eli

Muhtar Firuzan Çekerekli ’den İzmir'e Yardım eli Esenkent  Mahallesi Muhtarı  Firuzan Çekerekli  , mahallelinin katkısıyla topladığı yardımları İzmir'deki depremzedelere ulaştıracak.   Sık,sık sosyal yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşan Esenkent Mahalle Muhtarı Çekerekli, İzmir'deki depremzedeler için temel ihtiyaç paketleri hazırladıklarını söyledi. Hazırladıkları paketlere ilişkin de bilgi veren Çekerekli, şöyle konuştu:" Çocuk bezi Battaniye,Peçete,Dişmacunu,Diş fırçası,Peçete,Kağıt havlu,Sabun,Deterjan,Çorap,İç çamaşırı,Fanila,Terlik,Ayakkabı vb.. , kuru gıda erzak paketlerimizi hazırladık. Ayrıca çocuklarımıza ufak da olsa mahallemizin desteğiyle oyuncak dağıtacağız. Vatandaşlarımız her gün muhtarlığımızın önüne sabah başlayıp gece yarısına kadar malzeme getiriyor. Bu anlamda ufak da olsa kendi çapımızda bir şeyler hazırladık. Çadırda yaşayan vatandaşlarımıza dezenfektan, kolonya ve maske ayarlıyoruz ORADAKİ O ACIYI BİZDE YAŞADIK İzmir için Muhtarlık olarak başlattığımız yardım kampanyamıza, Getirilen ürünlerin sıfır hiç kullanılmamış ambalajlı olmaları gerekiyor. Türk Kızılay Bayraklı Şubesi ve AFAD görevlileriyle depremzedeleri ziyaret edeceklerini aktaran Çekerekli, kampanyayı sosyal medya hesabından da duyurduklarını ifade etti. ÇOK DUYARLI BİR MAHALLEM VAR  Yardımlar için mahalle sakinlerine teşekkür eden Çekerekli, "Çok duyarlı bir mahallem var, her süreçte olduğu gibi bu süreçte de bizi yalnız bırakmadı. Dolayısıyla yaptığımız iş birliğinden dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Biz Türk milleti olarak her zaman dayanışma içindeyiz. Türk milleti olmak bunu gerektirir aslında." ifadesini kullandı.  İzmir'deki depremde mağdur olan ve çadırda yaşayan vatandaşlara destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.Firuzan Çekerekli Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum geride kalanlara ise acil şifalar diliyorum. Allah’ım tekrarını yaşatmasın” dedi.

Muhtar Firuzan Çekerekli ’den İzmir'e Yardım eli

Esenkent  Mahallesi Muhtarı  Firuzan Çekerekli  , mahallelinin katkısıyla topladığı yardımları İzmir'deki depremzedelere ulaştıracak.

 

Sık,sık sosyal yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşan Esenkent Mahalle Muhtarı Çekerekli, İzmir'deki depremzedeler için temel ihtiyaç paketleri hazırladıklarını söyledi. Hazırladıkları paketlere ilişkin de bilgi veren Çekerekli, şöyle konuştu:" Çocuk bezi Battaniye,Peçete,Dişmacunu,Diş fırçası,Peçete,Kağıt havlu,Sabun,Deterjan,Çorap,İç çamaşırı,Fanila,Terlik,Ayakkabı vb.. , kuru gıda erzak paketlerimizi hazırladık. Ayrıca çocuklarımıza ufak da olsa mahallemizin desteğiyle oyuncak dağıtacağız. Vatandaşlarımız her gün muhtarlığımızın önüne sabah başlayıp gece yarısına kadar malzeme getiriyor. Bu anlamda ufak da olsa kendi çapımızda bir şeyler hazırladık. Çadırda yaşayan vatandaşlarımıza dezenfektan, kolonya ve maske ayarlıyoruz

ORADAKİ O ACIYI BİZDE YAŞADIK

İzmir için Muhtarlık olarak başlattığımız yardım kampanyamıza,

Getirilen ürünlerin sıfır hiç kullanılmamış ambalajlı olmaları gerekiyor. Türk Kızılay Bayraklı Şubesi ve AFAD görevlileriyle depremzedeleri ziyaret edeceklerini aktaran Çekerekli, kampanyayı sosyal medya hesabından da duyurduklarını ifade etti.

ÇOK DUYARLI BİR MAHALLEM VAR

 Yardımlar için mahalle sakinlerine teşekkür eden Çekerekli, "Çok duyarlı bir mahallem var, her süreçte olduğu gibi bu süreçte de bizi yalnız bırakmadı. Dolayısıyla yaptığımız iş birliğinden dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Biz Türk milleti olarak her zaman dayanışma içindeyiz. Türk milleti olmak bunu gerektirir aslında." ifadesini kullandı.  İzmir'deki depremde mağdur olan ve çadırda yaşayan vatandaşlara destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.Firuzan Çekerekli Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum geride kalanlara ise acil şifalar diliyorum. Allah’ım tekrarını yaşatmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.