MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

19.10.2020 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1087+ kez okundu.
 

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

  MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN   19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim, Muhtar günü olarak kabul edilmiştir. Bu vesileyle köy ve mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında aracı rol oynayan, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren muhtarlarımız her türlü takdirin üzerinde minnet ve şükran duygularımı hak etmektedirler. Bu anlamlı günde muhtarlarımızdan ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara da başta Maltepe'li muhtarlarımız olmak üzere sağlık ve esenlikler diliyoruz. Muhtarlar gününüz Kutlu olsun. KATILIMCI MALTEPE GAZETESİ   www.katilimcimaltepe.com.tr

 

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim, Muhtar günü olarak kabul edilmiştir.

Bu vesileyle köy ve mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında aracı rol oynayan, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren muhtarlarımız her türlü takdirin üzerinde minnet ve şükran duygularımı hak etmektedirler.

Bu anlamlı günde muhtarlarımızdan ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara da başta Maltepe'li muhtarlarımız olmak üzere sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Muhtarlar gününüz Kutlu olsun.

KATILIMCI MALTEPE GAZETESİ

  www.katilimcimaltepe.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.