NEVZAT EREN'DEN BAYRAM MESAJI  

MAHALLELERİMİZ 30.07.2020 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1867+ kez okundu.
 

NEVZAT EREN'DEN BAYRAM MESAJI  

NEVZAT EREN'DEN BAYRAM MESAJI   Nevzat Eren Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.  Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) Başkanı Nevzat Eren, "Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir. Birliktir. Biliriz ki, bayramlar acılarımızı yüreğimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.    

NEVZAT EREN'DEN BAYRAM MESAJI  

Nevzat Eren Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) Başkanı Nevzat Eren, "Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz.
Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir. Birliktir. Biliriz ki, bayramlar acılarımızı yüreğimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.