O HIRSIZ KISKIVRAK YAKALANDI

POLİS & ADLİYE 20.07.2020 - 08:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2436+ kez okundu.
 

O HIRSIZ KISKIVRAK YAKALANDI

O HIRSIZ KISKIVRAK YAKALANDI   Açıktan Hırsızlık Şüphelisi Kısa Sürede Kartal'da Yakalandı    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince  Kartal ilçesinde N.Ş. (40) isimli kadın şahsın çantasından 1900 TL ve 1500 Dolar paranın çalınması suretiyle meydana gelen “Açıktan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda;   N.Ş. isimli kadın şahıs 28.06.2020 tarihinde Volkan S. (28) isimli şahsın otele yerleşmesi için kendisine yardımcı olduğunu, giriş işlemleri sonrasında çantasını odaya bırakması için Volkan S.’ye verdiğini ve kendisinin bir süre sonra odaya çıktığını, Volkan S.’nin odadan ayrıldıktan sonra bahse konu paraların çantasında olmadığını fark ettiğini beyan etmesi üzerine yapılan incelemede olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Volkan S. Kartal ilçesinde yakalandı.   Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.
O HIRSIZ KISKIVRAK YAKALANDI
 

Açıktan Hırsızlık Şüphelisi Kısa Sürede Kartal'da Yakalandı 

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince  Kartal ilçesinde N.Ş. (40) isimli kadın şahsın çantasından 1900 TL ve 1500 Dolar paranın çalınması suretiyle meydana gelen “Açıktan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda;
 
N.Ş. isimli kadın şahıs 28.06.2020 tarihinde Volkan S. (28) isimli şahsın otele yerleşmesi için kendisine yardımcı olduğunu, giriş işlemleri sonrasında çantasını odaya bırakması için Volkan S.’ye verdiğini ve kendisinin bir süre sonra odaya çıktığını, Volkan S.’nin odadan ayrıldıktan sonra bahse konu paraların çantasında olmadığını fark ettiğini beyan etmesi üzerine yapılan incelemede olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Volkan S. Kartal ilçesinde yakalandı.
 
Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.