Öğrencilerden Üreten Engelliler Merkezi'ne anlamlı ziyaret

EĞİTİM 03.12.2021 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2083+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Üreten Engelliler Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Öğrencilerden Üreten Engelliler Merkezi'ne anlamlı ziyaret Çözüm Akademi Okulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Maltepe Belediyesi’ne bağlı Üreten Engelliler Merkezi’ni ziyaret etti. 5. ve 6. sınıflardan 12 öğrenci ve 2 öğretmenin katıldığı ziyarette engelli çocukların yaptığı el işleri hakkında bilgi verildi. Maltepe Belediyesi Üreten Engelliler Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çözüm Akademi Okulları’nı ağırladı. 12 öğrenci ve 2 öğretmenin katıldığı ziyarette Çalışkan Karıncalar Atölyesi’nde boyama işleri yapan 5 çocuğun çalışmaları tanıtıldı. Anneler sınıfının da gezildiği etkinlikte yapılan oyuncak bebekle, yılbaşı süsleri, ahşap boyama ve örgü sepet gibi el emeği ürünlerin yapılışı hakkında bilgiler verildi

Öğrencilerden Üreten Engelliler Merkezi'ne anlamlı ziyaret

Çözüm Akademi Okulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Maltepe Belediyesi’ne bağlı Üreten Engelliler Merkezi’ni ziyaret etti. 5. ve 6. sınıflardan 12 öğrenci ve 2 öğretmenin katıldığı ziyarette engelli çocukların yaptığı el işleri hakkında bilgi verildi.

Maltepe Belediyesi Üreten Engelliler Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çözüm Akademi Okulları’nı ağırladı. 12 öğrenci ve 2 öğretmenin katıldığı ziyarette Çalışkan Karıncalar Atölyesi’nde boyama işleri yapan 5 çocuğun çalışmaları tanıtıldı. Anneler sınıfının da gezildiği etkinlikte yapılan oyuncak bebekle, yılbaşı süsleri, ahşap boyama ve örgü sepet gibi el emeği ürünlerin yapılışı hakkında bilgiler verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.