Oktay, hemşehrileriyle Maltepe'de sahurda bir araya geldi

SİYASİ PARTİLER 26.05.2019 - 07:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2265+ kez okundu.
 

Oktay, hemşehrileriyle Maltepe'de sahurda bir araya geldi

Oktay, hemşehrileriyle Maltepe'de sahurda bir araya geldi   Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Maltepe Fındıklı mahallesinde bir düğün salonunda düzenlen Yozgatlılar Sahur Buluşması programına AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu,AK Parti Maltepe Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen,Ak parti Maltepe Belediyesi meclis üyeleri,Fındıklı mahalle muhtarı Yaşar Kaygusuz ve Yozgatlı hemşehrileri katılım sağladılar, Oktay, Maltepe Fındıklı mahallesinde bir düğün salonunda düzenlen Yozgatlılar Sahur Buluşması'nda yaptığı konuşmada, ramazan sevincini sahurda hemşehrileriyle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Oktay, 17 yıldır bu millete hak ettiği hizmeti sunmanın önemine inanarak yerelde ve merkeze kalkınma ve büyüme mücadelesini milletle omuz omuza verdiklerini söyledi. Demokrasiye ve gelecek hedeflerine milletin desteğiyle sahip çıktıklarını, 2053 ve 2071 vizyonlarına birlikte yürüdüklerini anlatan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü: Maltepe ve İstanbul çok güzel olsun     "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güzel İstanbul'u cazibe merkezine dönüştürmek, vatandaşlarımıza sunulan imkanları çeşitlendirmek ve sosyal şartları iyileştirmek için birçok adım atılmıştır ve bugün de atılmaya devam edilmektedir. İstanbul'un nereden nereye geldiğiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım'ın bu yolculukta nerede olduğunu da çok iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım ile geleceğe yürüyeceğiz. Binali Yıldırım ile yürüyeceğiz ki Maltepe ve İstanbul çok güzel olsun." "İstanbul kamplaşmanın, kutuplaşmanın merkezi olamaz, olmasına da izin vermeyiz. Milletimizin ve İstanbul'un ihtiyacı ayrışmak değil aksine tıpkı bu sofrada olduğu gibi bir aradalık, karşılıklı saygı ve dostluk iklimidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir rengi dışarıda bırakmadan, kuşatıcı bir anlayışla, İstanbul'umuz ve ülkemiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Bu bilinçle, önümüzdeki dört hafta boyunca, İstanbul'un bütününü kapsayan ve kucaklayan bir dille, hakikatleri, İstanbul'a dair hayallerimizi ve projelerimizi anlatacağız." Oktay ve AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu,AK Parti Maltepe Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen,Ak parti Maltepe Belediyesi meclis üyeleri,Fındıklı mahalle muhtarı Yaşar Kaygusuz   vatandaşlarla sohbet ettiler, sahur yaptılar.

Oktay, hemşehrileriyle Maltepe'de sahurda bir araya geldi

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Maltepe Fındıklı mahallesinde bir düğün salonunda düzenlen Yozgatlılar Sahur Buluşması programına AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu,AK Parti Maltepe Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen,Ak parti Maltepe Belediyesi meclis üyeleri,Fındıklı mahalle muhtarı Yaşar Kaygusuz ve Yozgatlı hemşehrileri katılım sağladılar,

Oktay, Maltepe Fındıklı mahallesinde bir düğün salonunda düzenlen Yozgatlılar Sahur Buluşması'nda yaptığı konuşmada, ramazan sevincini sahurda hemşehrileriyle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Oktay, 17 yıldır bu millete hak ettiği hizmeti sunmanın önemine inanarak yerelde ve merkeze kalkınma ve büyüme mücadelesini milletle omuz omuza verdiklerini söyledi.

Demokrasiye ve gelecek hedeflerine milletin desteğiyle sahip çıktıklarını, 2053 ve 2071 vizyonlarına birlikte yürüdüklerini anlatan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

Maltepe ve İstanbul çok güzel olsun    

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güzel İstanbul'u cazibe merkezine dönüştürmek, vatandaşlarımıza sunulan imkanları çeşitlendirmek ve sosyal şartları iyileştirmek için birçok adım atılmıştır ve bugün de atılmaya devam edilmektedir. İstanbul'un nereden nereye geldiğiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım'ın bu yolculukta nerede olduğunu da çok iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım ile geleceğe yürüyeceğiz. Binali Yıldırım ile yürüyeceğiz ki Maltepe ve İstanbul çok güzel olsun."

"İstanbul kamplaşmanın, kutuplaşmanın merkezi olamaz, olmasına da izin vermeyiz. Milletimizin ve İstanbul'un ihtiyacı ayrışmak değil aksine tıpkı bu sofrada olduğu gibi bir aradalık, karşılıklı saygı ve dostluk iklimidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir rengi dışarıda bırakmadan, kuşatıcı bir anlayışla, İstanbul'umuz ve ülkemiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Bu bilinçle, önümüzdeki dört hafta boyunca, İstanbul'un bütününü kapsayan ve kucaklayan bir dille, hakikatleri, İstanbul'a dair hayallerimizi ve projelerimizi anlatacağız."

Oktay ve AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe başkanı Mesut Kamburoğlu,AK Parti Maltepe Gençlik kolları başkanı Serdar Denizmen,Ak parti Maltepe Belediyesi meclis üyeleri,Fındıklı mahalle muhtarı Yaşar Kaygusuz   vatandaşlarla sohbet ettiler, sahur yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.