Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonundan

SPOR 08.02.2020 - 23:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1983+ kez okundu.
 

Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonundan

Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonundan  Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ve Yönetimi, İl Başkanlarının Hayat boyu Öğrenme Genel… Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ve Yönetimi, İl Başkanlarının Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ile Genel Müdürlükte toplantı yaptı.   Hayat boyu öğrenme, bireyin olduğu her yerde gerçekleşebilen; yer, zaman, yaş, eğitim düzeyi gibi her türlü kısıtlamayı ortadan kaldıran örgün ve yaygın eğitim süreçlerini kapsayan bir kavramdır diyen Tahsin Koç, “Hayat boyu öğrenmede, fırsatlar oluşturarak bireylerin kişisel gelişimini sağlamak, toplumsal bütünleşmeyi gerçekleştirmek ve ekonomik büyümeyi sağlamak amacı hedeflenmiştir” dedi. Her ilde İl Başkanlıkları olduğunu söyleyen Koç, “Sicil Amiri olarak sizleri görmek istiyorum. Sizinle bir evlilik yaptığımızı herkesin bilmesini istiyorum. 30 yıldır bu işe kendimi adadım. Bireysel, ferdi olarak bir iş yapmayacağız. Ben Eğitimciyim. Her şey bizde resmi. Hayat Boyu Öğrenme yalnız spor ağırlıklı değil, Örneğin : Erzincan – Refahiye’de okuma, yazma öğreterek 250 kişiyi kazandırdık ” diyen Gn.Bşk. Koç’tan sonra Genel Müdür Yusuf Büyük, İl Başkanı Antrenörlerle yakından ilgilenerek geldikleri iller ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, ilaveten, “İşbirlik çalışmalarımızı daima görev bilinci içerisinde yapacağız. Genel Müdürümüz Büyük ve Daire Başkanımız Tektaş ile dayanışma içerisinde olacağız. Kendileri de bizlerle çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler. Bu da bizlere güven vermiş olup, ziyadesi ile memnun etmiştir” dedi.   Toplantıya ; Antalya , Erzurum , Malatya ,Eskişehir ve Ankara İl Başkanları ile Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Türkiye Geneli Genel Başkanı Tahsin Koç, Gn.Merkez Türkiye genelinden sorumlu Aynur Yıldırım, Gn. Bşk. Yardımcıları Hasan Keser ve Bahri Özışık, Kurul Başkanları, Basından sorumlu Su Akça katıldılar. Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, Genel Müdür Yusuf Büyük”e “Haysiyet Yüksek Divan Başkanı” görevine atanma Belgesini verdi. Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, Genel Müdür Yusuf Büyük”e, üstün göreviniz hayırlı olsun Plaketi. Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ile Daire Başkanı Esat Tektaş“a Erzurum İl Başkanı Selahattin Çobanoğlu tarafından Onur Belgesi Erzurum İl Başkanı Selahattin Çobanoğlu”na, Hayat boyu Öğrenme Daire Başkanı Esat Tektaş ile Genel Başkan Tahsin Koç tarafından göreve atanma belgesi verildi ayrıca hakem ve Antrenörlük Belgeleri hazırlanan İl Başkanlarına takdim edildi.   Ankara Başkent Öğretmen evinde Genel Merkez yönetimi ve görev mazbatalarını alan İl Başkanları ile seminer düzenlendi.

Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonundan 

Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ve Yönetimi, İl Başkanlarının Hayat boyu Öğrenme Genel…

Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ve Yönetimi, İl Başkanlarının Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ile Genel Müdürlükte toplantı yaptı.

 

Hayat boyu öğrenme, bireyin olduğu her yerde gerçekleşebilen; yer, zaman, yaş, eğitim düzeyi gibi her türlü kısıtlamayı ortadan kaldıran örgün ve yaygın eğitim süreçlerini kapsayan bir kavramdır diyen Tahsin Koç,

“Hayat boyu öğrenmede, fırsatlar oluşturarak bireylerin kişisel gelişimini sağlamak, toplumsal bütünleşmeyi gerçekleştirmek ve ekonomik büyümeyi sağlamak amacı hedeflenmiştir” dedi.

Her ilde İl Başkanlıkları olduğunu söyleyen Koç, “Sicil Amiri olarak sizleri görmek istiyorum. Sizinle bir evlilik yaptığımızı herkesin bilmesini istiyorum. 30 yıldır bu işe kendimi adadım. Bireysel, ferdi olarak bir iş yapmayacağız. Ben Eğitimciyim. Her şey bizde resmi. Hayat Boyu Öğrenme yalnız spor ağırlıklı değil, Örneğin : Erzincan – Refahiye’de okuma, yazma öğreterek 250 kişiyi kazandırdık ” diyen Gn.Bşk. Koç’tan sonra Genel Müdür Yusuf Büyük, İl Başkanı Antrenörlerle yakından ilgilenerek geldikleri iller ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, ilaveten, “İşbirlik çalışmalarımızı daima görev bilinci içerisinde yapacağız. Genel Müdürümüz Büyük ve Daire Başkanımız Tektaş ile dayanışma içerisinde olacağız. Kendileri de bizlerle çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler. Bu da bizlere güven vermiş olup, ziyadesi ile memnun etmiştir” dedi.

 

Toplantıya ; Antalya , Erzurum , Malatya ,Eskişehir ve Ankara İl Başkanları ile Okullarda Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Türkiye Geneli Genel Başkanı Tahsin Koç, Gn.Merkez Türkiye genelinden sorumlu Aynur Yıldırım, Gn. Bşk. Yardımcıları Hasan Keser ve Bahri Özışık, Kurul Başkanları, Basından sorumlu Su Akça katıldılar.

Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, Genel Müdür Yusuf Büyük”e “Haysiyet Yüksek Divan Başkanı” görevine atanma Belgesini verdi.

Hayat boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç, Genel Müdür Yusuf Büyük”e, üstün göreviniz hayırlı olsun Plaketi.

Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ile Daire Başkanı Esat Tektaş“a Erzurum İl Başkanı Selahattin Çobanoğlu tarafından Onur Belgesi

Erzurum İl Başkanı Selahattin Çobanoğlu”na, Hayat boyu Öğrenme Daire Başkanı Esat Tektaş ile Genel Başkan Tahsin Koç tarafından göreve atanma belgesi verildi ayrıca hakem ve Antrenörlük Belgeleri hazırlanan İl Başkanlarına takdim edildi.

 

Ankara Başkent Öğretmen evinde Genel Merkez yönetimi ve görev mazbatalarını alan İl Başkanları ile seminer düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.