OLCAY YILMAZ CHP BİZİM İÇİN BİR AŞK HİKAYESİ

SİYASİ PARTİLER 22.12.2019 - 21:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1443+ kez okundu.
 

OLCAY YILMAZ CHP BİZİM İÇİN BİR AŞK HİKAYESİ

OLCAY YILMAZ CHP BİZİM İÇİN BİR AŞK HİKAYESİ Maltepe’de 29 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Maltepe ilçe seçimleri öncesi başkanlığa aday olduğunu açıklayan ADD Başkanı Olcay Yılmaz, “Ben bu örgütü asla yalnız bırakmayacağım. Ben bu örgütü asla kişisel ihtiraslara bırakmayacağım. Sonuna kadar kendi kişisel ihtiraslarımı kenara bırakarak, bu örgüte sahip çıkacağıma, her yerde temsil niteliğini kazanması adına elimden gelen mücadeleyi vereceğim. ''Mesela benim örgütümde belediyede temsil noktasında bu işi yapabilecek dostlarım var iken, tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 13. Olağan İlçe Kongresi öncesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Olcay Yılmaz başkan adayı olduğunu açıkladı. 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi adaylığını açıklayan Yılmaz, “Yaşama soldan bakan, yüreğinden bakan bir örgüte kağıttan okunmaz, yürekten okunur. Böyle çıktım karşınıza.” şeklinde ifade ederek, sözlerine başladı. “Cumhuriyet Halk Partisi, bizim için bir aşk hikayesi” Örgütün tabanından geldiğini söyleyen Yılmaz, “16 yıllık bir emeğin neticesinde partimizi bir adım ileriye götürmek adına bir sevda ile yola çıktık. Cumhuriyet Halk Partisi, bizim için bir aşk hikayesi. Biz bu aşkı Mart’ın ayazında sokakta direklere tırmanırken, bayrak asarken büyüttük. Gezi Parkı’nda gaz yerken, Başbüyük’te Adem Kaya ile beraber mücadele ederken, polisten cop yerken büyüttük. Biz bu aşkı yüreğimizde büyüttük. Ben bu örgütün çocuğuyum.” dedi. “Benim rakibim AKP İlçe Başkanı’dır” Sözlerine emekten ve mücadeleden yana taraf olduğunu ekleyen ADD Başkanı Yılmaz, “Benim rakibim asla beraber mücadele ettiğim dostlarım, yoldaşlarım değildir. Benim rakibim AKP İlçe Başkanı’dır. Benim rakibim diğer ilçe başkanlarına oy  verecek dostlarım değildir.” şeklinde konuştu. “Bunu hep birlikte yaptık” 25 yıl aradan sonra büyükşehir seçimlerinin alınmasına değinen Yılmaz, “Maltepe’de kazandığımız değeri Büyükşehir’e de taşıdık. Bunu hep birlikte yaptık.” dedi. “Tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz” 16 yıldır CHP’de mücadele ettiğini belirten Yılmaz, “Ben bu örgütü asla yalnız bırakmayacağım. Ben bu örgütü asla kişisel ihtiraslara bırakmayacağım. Sonuna kadar kendi kişisel ihtiraslarımı kenara bırakarak, bu örgüte sahip çıkacağıma, her yerde temsil niteliğini kazanması adına elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Mesela benim örgütümde belediyede temsil noktasında bu işi yapabilecek dostlarım var iken, tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu. Sokaktan yana bir örgütü kuracağını ifade eden ADD Başkanı Yılmaz sözlerini, “Ne teslimiyet ne kavga, el ele omuz omuza” şeklinde bitirdi. Haber: Sevginur Dikin

OLCAY YILMAZ CHP BİZİM İÇİN BİR AŞK HİKAYESİ

Maltepe’de 29 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Maltepe ilçe seçimleri öncesi başkanlığa aday olduğunu açıklayan ADD Başkanı Olcay Yılmaz, “Ben bu örgütü asla yalnız bırakmayacağım. Ben bu örgütü asla kişisel ihtiraslara bırakmayacağım. Sonuna kadar kendi kişisel ihtiraslarımı kenara bırakarak, bu örgüte sahip çıkacağıma, her yerde temsil niteliğini kazanması adına elimden gelen mücadeleyi vereceğim.

''Mesela benim örgütümde belediyede temsil noktasında bu işi yapabilecek dostlarım var iken, tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.  

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 13. Olağan İlçe Kongresi öncesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Olcay Yılmaz başkan adayı olduğunu açıkladı. 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi adaylığını açıklayan Yılmaz, “Yaşama soldan bakan, yüreğinden bakan bir örgüte kağıttan okunmaz, yürekten okunur. Böyle çıktım karşınıza.” şeklinde ifade ederek, sözlerine başladı.

“Cumhuriyet Halk Partisi, bizim için bir aşk hikayesi”

Örgütün tabanından geldiğini söyleyen Yılmaz, “16 yıllık bir emeğin neticesinde partimizi bir adım ileriye götürmek adına bir sevda ile yola çıktık. Cumhuriyet Halk Partisi, bizim için bir aşk hikayesi. Biz bu aşkı Mart’ın ayazında sokakta direklere tırmanırken, bayrak asarken büyüttük. Gezi Parkı’nda gaz yerken, Başbüyük’te Adem Kaya ile beraber mücadele ederken, polisten cop yerken büyüttük. Biz bu aşkı yüreğimizde büyüttük. Ben bu örgütün çocuğuyum.” dedi.

“Benim rakibim AKP İlçe Başkanı’dır”

Sözlerine emekten ve mücadeleden yana taraf olduğunu ekleyen ADD Başkanı Yılmaz, “Benim rakibim asla beraber mücadele ettiğim dostlarım, yoldaşlarım değildir. Benim rakibim AKP İlçe Başkanı’dır. Benim rakibim diğer ilçe başkanlarına oy  verecek dostlarım değildir.” şeklinde konuştu.

“Bunu hep birlikte yaptık”

25 yıl aradan sonra büyükşehir seçimlerinin alınmasına değinen Yılmaz, “Maltepe’de kazandığımız değeri Büyükşehir’e de taşıdık. Bunu hep birlikte yaptık.” dedi.

“Tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz”

16 yıldır CHP’de mücadele ettiğini belirten Yılmaz, “Ben bu örgütü asla yalnız bırakmayacağım. Ben bu örgütü asla kişisel ihtiraslara bırakmayacağım. Sonuna kadar kendi kişisel ihtiraslarımı kenara bırakarak, bu örgüte sahip çıkacağıma, her yerde temsil niteliğini kazanması adına elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Mesela benim örgütümde belediyede temsil noktasında bu işi yapabilecek dostlarım var iken, tanımadığımız arkadaşların Maltepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etmesine izin  vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sokaktan yana bir örgütü kuracağını ifade eden ADD Başkanı Yılmaz sözlerini, “Ne teslimiyet ne kavga, el ele omuz omuza” şeklinde bitirdi.

Haber: Sevginur Dikin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.