ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR ELAZIĞ'DA SON DURUM

GÜNDEM 26.01.2020 - 05:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1946+ kez okundu.
 

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR ELAZIĞ'DA SON DURUM

Son dakika… AFAD: Can kaybı 31’e yükseldi AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'nun katıldığı bir canlı yayında paylaştığı bilgilere göre, Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 31'e yükseldi. Yaralıların sayısı ise 1542 olarak açıklandı. AFAD Başkanı katıldığı bir canlı yayında yaptığı duyuruda depremde ölenlerin sayısının arttığını açıkladı. Güllüoğlu açıklamasında, 6,8’lik depremin ardından 31 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. İlk tespitlere göre 72 binanın yıkıldığı, 514'ünün ağır hasar aldığı ve 409'unun az ve orta hasarlı olduğu aktarıldı. Elazığ’daki deprem sonrası AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleriyle enkazdan sağ çıkarılan kişi sayısı 45'e yükseldi.

Son dakika… AFAD: Can kaybı 31’e yükseldi

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'nun katıldığı bir canlı yayında paylaştığı bilgilere göre, Elazığ'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 31'e yükseldi. Yaralıların sayısı ise 1542 olarak açıklandı.

AFAD Başkanı katıldığı bir canlı yayında yaptığı duyuruda depremde ölenlerin sayısının arttığını açıkladı.

Güllüoğlu açıklamasında, 6,8’lik depremin ardından 31 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

İlk tespitlere göre 72 binanın yıkıldığı, 514'ünün ağır hasar aldığı ve 409'unun az ve orta hasarlı olduğu aktarıldı.

Elazığ’daki deprem sonrası AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleriyle enkazdan sağ çıkarılan kişi sayısı 45'e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.