ÖRGÜTTEN ÇIKAN ADAY OLCAY YILMAZ

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2014 - 22:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2388+ kez okundu.
 

ÖRGÜTTEN ÇIKAN ADAY OLCAY YILMAZ

2009-2010 yılları arasında CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Olcay Yılmaz 5-6 Eylül Tarihleri arısında düzenlenecek Olan Kurultayda Parti Meclisi Adayı olduğunu açıkladı. Gençlik kolları başkanlığı döneminde başarılı işlere imza atan Yılmaz PM üyeliğini açıklamasının ardından partili gençler Olcay Yılmaz’ın etrafında kenetlendiler. “Benim Senden Başka Kimsem Yok, Zaten Sende Bana Yetirsin” sloganıyla PM adaylığı çalışmalarına başlayan Yılmaz, “ Değerli kurultay Delegem, Benim senden başka kimsem yok, zaten sende bana yetersin. Bu tarihi kurultayda sorumluluk sende, Ya sağdan devşirme adaylara, ya makam mevki heveslilerine, ya bu onurlu görevi sıçrama tahtası görenlere, ya kafa kol ilişkileri ile listelerde yer bulanlara oy vereceksin. Ya da, senin geçtiğin yollardan senin peşinden gelen, senin gibi emeği ile var olmaya çalışana. Karar senin oy da senin” sözleri ile partililerden destek isteyen Yılmaz; “ uzun yıllardan bu yana siyasetin çekirdeğinden yetişerek bu günlere kadar geldim. Partimin başarılı olması için gece-gündüz demeden yoldaşlarım ile birlikte emek harcadık. Ben vekillik yapmak için değil hizmet yapmak için adayım. Bu partide bir şeylerin değişmesi gerekiyorsa kar, yağmur ve çamur demeden emek veren bizlerin bir karşılık beklemeden açmış olduğumuz bu talebin karşılık bulması ümidi ile PM adayı oldum” dedi. Olcay Yılmaz’ın adaylığını açıklamasının ardından sosyal paylaşım sitelerinden destek mesajları yayınlayan partililer ise “Siyaset, sokak işi ise işte sokağı bilen biri size” diyerek desteklerini dile getiriyorlar.   document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags outlet toms after christmas sale prada uk mulberry outlet uk mcm handbag michael kors uk toms wedges sale mcm bookbags michael kors outlet store prada sneakers uk

2009-2010 yılları arasında CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Olcay Yılmaz 5-6 Eylül Tarihleri arısında düzenlenecek Olan Kurultayda Parti Meclisi Adayı olduğunu açıkladı.

Gençlik kolları başkanlığı döneminde başarılı işlere imza atan Yılmaz PM üyeliğini açıklamasının ardından partili gençler Olcay Yılmaz’ın etrafında kenetlendiler. “Benim Senden Başka Kimsem Yok, Zaten Sende Bana Yetirsin” sloganıyla PM adaylığı çalışmalarına başlayan Yılmaz, “ Değerli kurultay Delegem, Benim senden başka kimsem yok, zaten sende bana yetersin. Bu tarihi kurultayda sorumluluk sende, Ya sağdan devşirme adaylara, ya makam mevki heveslilerine, ya bu onurlu görevi sıçrama tahtası görenlere, ya kafa kol ilişkileri ile listelerde yer bulanlara oy vereceksin. Ya da, senin geçtiğin yollardan senin peşinden gelen, senin gibi emeği ile var olmaya çalışana. Karar senin oy da senin” sözleri ile partililerden destek isteyen Yılmaz; “ uzun yıllardan bu yana siyasetin çekirdeğinden yetişerek bu günlere kadar geldim. Partimin başarılı olması için gece-gündüz demeden yoldaşlarım ile birlikte emek harcadık.

Ben vekillik yapmak için değil hizmet yapmak için adayım. Bu partide bir şeylerin değişmesi gerekiyorsa kar, yağmur ve çamur demeden emek veren bizlerin bir karşılık beklemeden açmış olduğumuz bu talebin karşılık bulması ümidi ile PM adayı oldum” dedi.

Olcay Yılmaz’ın adaylığını açıklamasının ardından sosyal paylaşım sitelerinden destek mesajları yayınlayan partililer ise “Siyaset, sokak işi ise işte sokağı bilen biri size” diyerek desteklerini dile getiriyorlar.

 

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags outlet toms after christmas sale prada uk mulberry outlet uk mcm handbag michael kors uk toms wedges sale mcm bookbags michael kors outlet store prada sneakers uk
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.