Otomobil Yandı Maltepe E-5’te Trafik Durdu

MAHALLELERİMİZ 25.02.2020 - 09:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2307+ kez okundu.
 

Otomobil Yandı Maltepe E-5’te Trafik Durdu

Otomobil Yandı Maltepe E-5’te Trafik Durdu İstanbul Maltepe D-100 (E-5) Karayolu Kadıköy istikametinde bir otomobilde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, trafik durma noktasına geldi. Yanan aracı olay yerinden kaldıran ekipler trafiğin normale dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor. D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevkiinde saat 07.30 sıralarında seyir halinde olan bir otomobilin motor bölümü bir anda alev alarak yanmaya başladı.Yanan aracı olay yerinden kaldıran ekipler trafiğin normale dönmesi için çalışıyor.

Otomobil Yandı Maltepe E-5’te Trafik Durdu

İstanbul Maltepe D-100 (E-5) Karayolu Kadıköy istikametinde bir otomobilde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, trafik durma noktasına geldi. Yanan aracı olay yerinden kaldıran ekipler trafiğin normale dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevkiinde saat 07.30 sıralarında seyir halinde olan bir otomobilin motor bölümü bir anda alev alarak yanmaya başladı.Yanan aracı olay yerinden kaldıran ekipler trafiğin normale dönmesi için çalışıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.