Özel Güvenlik Ve Koruma işçileri Sendikası Genel Sekreteri (ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI) Hasan KOÇ

YEREL YÖNETİMLER 07.09.2019 - 08:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1663+ kez okundu.
 

Özel Güvenlik Ve Koruma işçileri Sendikası Genel Sekreteri (ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI) Hasan KOÇ

Özel Güvenlik Ve Koruma işçileri Sendikası Genel Sekreteri (ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI) Hasan KOÇ  İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde çalışan 310'u Güvenlik Görevlisi olmak üzere 1310 çalışanın iş akitleri işverenin gönderdiği bir mesajla haksız ve hukuksuz bir şekilde feshedilmiştir. Emek örgütü olarak, dün olduğu gibi bugün de emeğe ve emekçiye gelen her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadelemiz açık ve net bir şekilde sürecektir.  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Sayın başkanı, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada biz emeğin karşılığını veren bir anlayıştan geliyoruz. Emek sosyal demokrat belediyeciliğin ana unsurudur diyordu. İstanbul’a 24 saat hizmet eden, güvenliğini sağlayan, gece-gündüz, kar-kış demeden çalışan, sadece ekmekleri, gelecekleri için alın teri döken işçilerimize, emekçilerimize işten çıkarma uygulaması, toplantılarında ki yaptığı konuşmalara tezat olduğu gibi hukiki ve yasal olmadığını Sayın Belediye başkanına hatırlatmak isteriz. Aşından-işinden olan, tüm emekçilerle birlikte mücadele vermek bizim temel görevimizdir. Bizim amacımız ekmeğimiz, aşımız ve ailemizin geleceğidir. Her türlü yasal hukuki girişim ve demokratik haklarımızı kullanmaktan asla çekinmeyeceğiz. Sonuna kadar arkadaşlarımızın haklı mücadelelerinde yanlarında olacağız. Bu yanlış uygulamadan bir an evvel geri dönülmesini ve iş akitleri feshedilen arkadaşlarımızın işlerinin başına dönmesini bekliyoruz.

Özel Güvenlik Ve Koruma işçileri Sendikası Genel Sekreteri (ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI) Hasan KOÇ 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde çalışan 310'u Güvenlik Görevlisi olmak üzere 1310 çalışanın iş akitleri işverenin gönderdiği bir mesajla haksız ve hukuksuz bir şekilde feshedilmiştir.

Emek örgütü olarak, dün olduğu gibi bugün de emeğe ve emekçiye gelen her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadelemiz açık ve net bir şekilde sürecektir. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Sayın başkanı, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada biz emeğin karşılığını veren bir anlayıştan geliyoruz. Emek sosyal demokrat belediyeciliğin ana unsurudur diyordu. İstanbul’a 24 saat hizmet eden, güvenliğini sağlayan, gece-gündüz, kar-kış demeden çalışan, sadece ekmekleri, gelecekleri için alın teri döken işçilerimize, emekçilerimize işten çıkarma uygulaması, toplantılarında ki yaptığı konuşmalara tezat olduğu gibi hukiki ve yasal olmadığını Sayın Belediye başkanına hatırlatmak isteriz.

Aşından-işinden olan, tüm emekçilerle birlikte mücadele vermek bizim temel görevimizdir. Bizim amacımız ekmeğimiz, aşımız ve ailemizin geleceğidir. Her türlü yasal hukuki girişim ve demokratik haklarımızı kullanmaktan asla çekinmeyeceğiz. Sonuna kadar arkadaşlarımızın haklı mücadelelerinde yanlarında olacağız. Bu yanlış uygulamadan bir an evvel geri dönülmesini ve iş akitleri feshedilen arkadaşlarımızın işlerinin başına dönmesini bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.