ÖZGECAN ASLAN PARKINDA KENE PANİĞİ !

SAĞLIK 08.08.2019 - 07:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1545+ kez okundu.
 

ÖZGECAN ASLAN PARKINDA KENE PANİĞİ !

ÖZGECAN ASLAN PARKINDA KENE PANİĞİ ! Maltepe Esenkent mahallesinde bir parkta kene paniği yaşandı. Alınan bilgilere göre  mahallede bulunan  Özgecan Aslan Parkında kene görüldüğü iddia edildi. Mahalle sakinlerinden gelen şikayetler doğrultusunda konuyla yakından ilgilenen mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli yetkililer ile temasa geçti ve parkı kısa sürede  kene ile mücadelede etkili olan ilaçlamayı yaptırdı. Esenkent mahalle muhtarı Çekerekli  daha sonra konuyla ilgili sosyal medya üzerinden mahalle sakinlerine seslenerek vatandaşlarını söyle rahatlattı: Özgecan Aslan parkı kene şikayeti üzerine ilâçlanmıştır.Bu akşam 18'e kadar parka giriş yasaktır.Yüksek tehlike arz ettiğinden konuya önem vermenizi rica ederim...  "

ÖZGECAN ASLAN PARKINDA KENE PANİĞİ !

Maltepe Esenkent mahallesinde bir parkta kene paniği yaşandı. Alınan bilgilere göre  mahallede bulunan  Özgecan Aslan Parkında kene görüldüğü iddia edildi.
Mahalle sakinlerinden gelen şikayetler doğrultusunda konuyla yakından ilgilenen mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli yetkililer ile temasa geçti ve parkı kısa sürede  kene ile mücadelede etkili olan ilaçlamayı yaptırdı.
Esenkent mahalle muhtarı Çekerekli  daha sonra konuyla ilgili sosyal medya üzerinden mahalle sakinlerine seslenerek vatandaşlarını söyle rahatlattı:
Özgecan Aslan parkı kene şikayeti üzerine ilâçlanmıştır.Bu akşam 18'e kadar parka giriş yasaktır.Yüksek tehlike arz ettiğinden konuya önem vermenizi rica ederim...  "
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.