Pendik'te korkunç olay!

POLİS & ADLİYE 21.02.2021 - 07:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1533+ kez okundu.
 

Pendik'te korkunç olay!

 Pendik'te korkunç olay! Tartıştığı annesini kalbinden bıçakladı  İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. Mehmet Türk isimli şahıs, tartıştığı annesini kalbinden bıçakladı. Bıçak darbeleri sonucu yaralanan anne hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.   KALBİNDEN BIÇAKLA YARALADI Olay, saat 20.30 sıralarında Pendik Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Feys Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Saliha Duran ilk eşinden olan ve evinin kapısına gelen oğlu Mehmet Türk ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında sinirlenen oğlu, annesini kalbinden bıçakla yaraladı. GÖZALTINA ALINDI O esnada kavga seslerini duyan çevredeki komşular dışarı çıktığında Duran'ı bıçaklanmış vaziyette gördü. Olay hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri annesini yaralayan Mehmet Türk'ü gözaltına alırken, sağlık ekipleri ise bıçak darbeleri sonucu yaralanan anneyi Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 Pendik'te korkunç olay!

Tartıştığı annesini kalbinden bıçakladı

 İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde kan donduran bir olay meydana geldi. Mehmet Türk isimli şahıs, tartıştığı annesini kalbinden bıçakladı. Bıçak darbeleri sonucu yaralanan anne hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

 

KALBİNDEN BIÇAKLA YARALADI

Olay, saat 20.30 sıralarında Pendik Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Feys Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Saliha Duran ilk eşinden olan ve evinin kapısına gelen oğlu Mehmet Türk ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında sinirlenen oğlu, annesini kalbinden bıçakla yaraladı.

GÖZALTINA ALINDI

O esnada kavga seslerini duyan çevredeki komşular dışarı çıktığında Duran'ı bıçaklanmış vaziyette gördü. Olay hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri annesini yaralayan Mehmet Türk'ü gözaltına alırken, sağlık ekipleri ise bıçak darbeleri sonucu yaralanan anneyi Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.