Pepe Metin’in Trübünde 45 Yıl Kitabını Maltepe'de imzaladı

SPOR 15.11.2020 - 03:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 4515+ kez okundu.
 

Pepe Metin’in Trübünde 45 Yıl Kitabını Maltepe'de imzaladı

Pepe Metin’in Trübünde 45 Yıl Kitabını Maltepe'de imzaladı Fenerbahçe’nin yaşayan efsane amigolarından Pepe Metin hayatını, tribün anılarını anlattığı Pepe Metin Trübünde 45 Yıl kitabını Fenerbahçe Maltepe şubesinin katkılarıyla Maltepe Belediyesi Türkan Saylan kültür merkezinde imzaladı. Pepe Metin yaptığı açıklamada: “Sevgili Fenerbahçeli tüm dostlarım kitabım çıkmıştır.  Bu kitapta diğer takım taraftarlarıyla yaşanan olaylar ve hayat hikâyemi de yazmış bulundum. Umarım kalp kırmamışımdır. Bu kavganın galibi yoktur tek galibiyetimiz torunlarımıza bırakacak sevdamızdır.”dedi Tribünde 45.yıl isimli kitabının tanıtım ve imza gününe Pepe Metin, Fenerbahçe Maltepe şube Bakanı Bayram Behram Kaçar , Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı,Salih Kara, Yahya Han ,Savaş Eroğlu Maltepe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Sağbili , Fenerbahçeli Efsane futbolcu Nezihi Tosuncuk , Fenerbahçe Spor Kulübü idari Menejerİ Volkan Ballı,Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel , Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli , Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Kocaoğlu ,Fenerbahçeli Avukatlar Platformu başkanı H Barbaros Bursalıoğlu,Cevizli Kültür Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gümüş, Girne Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın , Esenkentspor Külübünden Selçuk Tatlıtürk,Güneş Kıral.Fenerbahçeli Taraftarlar ve Giresunlular Dernek Başkanı Erdi Akşen, Avrasya Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Aysu Umut, Kongre üyeleri ve Fenerbahçe taraftarları Hasan Zengin , Mirze Şimşek ,Haşim Taş Levent Şaş , Adem Pala , Tunay Pembegül ,   katılım sağladılar. PEPE METİN KİMDİR:  Gerçek adı olan Mehdi Özmen pek çok insan için bir şey ifade etmez. Ama eğer 1980’lerden sonra futbolla ilgilenmişseniz, özellikle Fenerbahçe taraftarı iseniz Pepe Metin ismi size fazlasıyla tanıdık gelecektir. Pepe Metin 8 yaşında Fenerbahçe ile tanışıp, sarı lacivert renklere gönül vermiş, takımına ömrünü adayıp, kendi ile birlikte o yıllarda Fenerbahçeli olsun olmasın, hemen her tribüncü için önemli bir isim hâline gelmiştir. 12 Eylül’ün karanlığında, geniş kalabalıkların sokağa çıkma yasaklarıyla ve sıkıyönetimle susturulmaya çalışıldığı bir ortamda, futbolun ve taraftar olmanın aynı zamanda büyük ve görkemli bir topluluğa ait olma hissinin tatmini için tek yol kaldığı bir dönemde başlamıştır Metin’in tribün hikâyesi.

Pepe Metin’in Trübünde 45 Yıl Kitabını Maltepe'de imzaladı

Fenerbahçe’nin yaşayan efsane amigolarından Pepe Metin hayatını, tribün anılarını anlattığı Pepe Metin Trübünde 45 Yıl kitabını Fenerbahçe Maltepe şubesinin katkılarıyla Maltepe Belediyesi Türkan Saylan kültür merkezinde imzaladı.

Pepe Metin yaptığı açıklamada: “Sevgili Fenerbahçeli tüm dostlarım kitabım çıkmıştır.  Bu kitapta diğer takım taraftarlarıyla yaşanan olaylar ve hayat hikâyemi de yazmış bulundum. Umarım kalp kırmamışımdır.
Bu kavganın galibi yoktur tek galibiyetimiz torunlarımıza bırakacak sevdamızdır.”dedi

Tribünde 45.yıl isimli kitabının tanıtım ve imza gününe Pepe Metin, Fenerbahçe Maltepe şube Bakanı Bayram Behram Kaçar , Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı,Salih Kara, Yahya Han ,Savaş Eroğlu Maltepe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Sağbili , Fenerbahçeli Efsane futbolcu Nezihi Tosuncuk , Fenerbahçe Spor Kulübü idari Menejerİ Volkan Ballı,Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel , Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli , Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Kocaoğlu ,Fenerbahçeli Avukatlar Platformu başkanı H Barbaros Bursalıoğlu,Cevizli Kültür Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gümüş, Girne Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın , Esenkentspor Külübünden Selçuk Tatlıtürk,Güneş Kıral.Fenerbahçeli Taraftarlar ve Giresunlular Dernek Başkanı Erdi Akşen, Avrasya Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Aysu Umut, Kongre üyeleri ve Fenerbahçe taraftarları Hasan Zengin , Mirze Şimşek ,Haşim Taş Levent Şaş , Adem Pala , Tunay Pembegül ,   katılım sağladılar.

PEPE METİN KİMDİR:

 Gerçek adı olan Mehdi Özmen pek çok insan için bir şey ifade etmez. Ama eğer 1980’lerden sonra futbolla ilgilenmişseniz, özellikle Fenerbahçe taraftarı iseniz Pepe Metin ismi size fazlasıyla tanıdık gelecektir. Pepe Metin 8 yaşında Fenerbahçe ile tanışıp, sarı lacivert renklere gönül vermiş, takımına ömrünü adayıp, kendi ile birlikte o yıllarda Fenerbahçeli olsun olmasın, hemen her tribüncü için önemli bir isim hâline gelmiştir. 12 Eylül’ün karanlığında, geniş kalabalıkların sokağa çıkma yasaklarıyla ve sıkıyönetimle susturulmaya çalışıldığı bir ortamda, futbolun ve taraftar olmanın aynı zamanda büyük ve görkemli bir topluluğa ait olma hissinin tatmini için tek yol kaldığı bir dönemde başlamıştır Metin’in tribün hikâyesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.