PLAJ FUTBOLU HEYECANI MALTEPE'DE BAŞLIYOR.

SPOR 06.08.2019 - 07:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1388+ kez okundu.
 

PLAJ FUTBOLU HEYECANI MALTEPE'DE BAŞLIYOR.

PLAJ FUTBOLU  HEYECANI MALTEPE'DE BAŞLIYOR. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz aylarında büyük ilgi gören “Plaj Futbolu” organizasyonunu gerçekleştiriliyor. Maltepe Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan Plaj Futbolu 8 Ağustos perşembe günü 08-10 saatleri arasında Orhangazi Şehir Parkı  Maltepe Spor Tesislerinde düzenlenecek.  Plaj turnuvasına katılmak isteyenler için başvuru süresi ise başladı.  Plaj Futbolu müsabakalarına katılım ücretsiz olup detaylı bilgi ve kayıt için 0 216 305 73 62 nolu telofona  ulaşabilirsiniz.

PLAJ FUTBOLU  HEYECANI MALTEPE'DE BAŞLIYOR.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz aylarında büyük ilgi gören “Plaj Futbolu” organizasyonunu gerçekleştiriliyor. Maltepe Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan Plaj Futbolu 8 Ağustos perşembe günü 08-10 saatleri arasında Orhangazi Şehir Parkı  Maltepe Spor Tesislerinde düzenlenecek.  Plaj turnuvasına katılmak isteyenler için başvuru süresi ise başladı.  Plaj Futbolu müsabakalarına katılım ücretsiz olup detaylı bilgi ve kayıt için 0 216 305 73 62 nolu telofona  ulaşabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.