Rize Dernekler Fedarasyonu Başkan Ali Kılıç'ı Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER 09.10.2019 - 08:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1006+ kez okundu.
 

Rize Dernekler Fedarasyonu Başkan Ali Kılıç'ı Ziyaret Etti

Rize Dernekler Fedarasyonu Başkan Ali Kılıç'ı Ziyaret Etti RİDEF tarafından Rize Valiliğinin desteğiyle gerçekleştirilen 11. Rize Tanıtım Günleri etkinliği 16-20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de yapılacak.  16-20 Ekim tarihlerinde Maltepe sahilde Maltepe Belediyesinin ev sahipliği yapacağı Rize Tanıtım Günleri öncesinde Rize Dernekler Federasyonu ( RİDEF ) Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti.    Maltepe Sahili etkinlik alanında 11.cisi düzenlenecek etkinlik 4 gün sürecek. Maltepe Sahili etkinlik alanında 16-20 Ekim 2019 tarihlerinde yapılacak etkinlikte, kültürel ögeler ve yöresel yiyeceklerin tanıtılacağı stantlarda açılacak. Vatandaşlar etkinlik alanlarında yapılan tanıtımları ve sunumları izleyebilecek, satılan ürünleri satın alabilecek, etkinlik alanında yapılan konser eğlencelere katılabilecek.    Her gün çok detaylı programlar yapılacak. Etkinliklerin son gününde katılımcılara ‘Kaçkarda Buluşalım Çay'la Sohbet Edelim’ sloganı ile Türk çayını tanıtılacak. Bu programda çay içme yarışmaları, çay sunumu ve ödülü çay demleme yarışması içerisinde yer alacak çeşitli etkinlikler yer alacak

Rize Dernekler Fedarasyonu Başkan Ali Kılıç'ı Ziyaret Etti

RİDEF tarafından Rize Valiliğinin desteğiyle gerçekleştirilen 11. Rize Tanıtım Günleri etkinliği 16-20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de yapılacak. 

16-20 Ekim tarihlerinde Maltepe sahilde Maltepe Belediyesinin ev sahipliği yapacağı Rize Tanıtım Günleri öncesinde Rize Dernekler Federasyonu ( RİDEF ) Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti.  

 Maltepe Sahili etkinlik alanında 11.cisi düzenlenecek etkinlik 4 gün sürecek. Maltepe Sahili etkinlik alanında 16-20 Ekim 2019 tarihlerinde yapılacak etkinlikte, kültürel ögeler ve yöresel yiyeceklerin tanıtılacağı stantlarda açılacak.

Vatandaşlar etkinlik alanlarında yapılan tanıtımları ve sunumları izleyebilecek, satılan ürünleri satın alabilecek, etkinlik alanında yapılan konser eğlencelere katılabilecek. 

 

Her gün çok detaylı programlar yapılacak. Etkinliklerin son gününde katılımcılara ‘Kaçkarda Buluşalım Çay'la Sohbet Edelim’ sloganı ile Türk çayını tanıtılacak. Bu programda çay içme yarışmaları, çay sunumu ve ödülü çay demleme yarışması içerisinde yer alacak çeşitli etkinlikler yer alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.