Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

MAHALLELERİMİZ 09.09.2019 - 21:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2136+ kez okundu.
 

Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler Yılmaz ailesi'nin güzel kızları Cansu  ile Biltekin ailesi'nin kıymetli oğlu Levent, İstanbul Kadıköy’de dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.  Genç çiftin muhteşem düğün töreni 7 Eylül Cumartesi akşamı Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’da gerçekleştirildi.    Kırmızı halı üzerinden yürüyerek alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için özel hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından gerçekleştirilen ‘takı merasimi’nde ise adeta izdiham yaşandı. Davetli sayısına sınır getirilmeyen düğün etkinliğinde   Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin muhteşem düğün töreni dünya evine girdi Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’da düzenlenen düğün töreni muhteşem bir organisazyon ile gerçekleşti. En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı. En mutlu günlerinde  şahitlik yapan Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun Mersin Millet vekili Ali Mahir Başarır CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel Onursal İBB Hukuk Müşaviri Eren Sönmez CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin Kadıköy Belediye Başkan. Yardımcısı Fahrettin Kayhan Önceki dönem Millet vekili Kadir Gökmen Öğüt olmak üzere  nikah şahitliğini yaptığı genç çift birlikte ömür sürmeye “Evet” dediler. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. www.katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak biz de genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  

Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

Yılmaz ailesi'nin güzel kızları Cansu  ile Biltekin ailesi'nin kıymetli oğlu Levent, İstanbul Kadıköy’de dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 

Genç çiftin muhteşem düğün töreni 7 Eylül Cumartesi akşamı Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’da gerçekleştirildi.    Kırmızı halı üzerinden yürüyerek alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için özel hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler.

Düğün pastasının kesilmesinin ardından gerçekleştirilen ‘takı merasimi’nde ise adeta izdiham yaşandı. Davetli sayısına sınır getirilmeyen düğün etkinliğinde   Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin muhteşem düğün töreni dünya evine girdi

Fenerbahçe Khalkedon Restaurant’da düzenlenen düğün töreni muhteşem bir organisazyon ile gerçekleşti. En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı.

En mutlu günlerinde  şahitlik yapan Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun Mersin Millet vekili Ali Mahir Başarır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel Onursal İBB Hukuk Müşaviri Eren Sönmez CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin Kadıköy Belediye Başkan. Yardımcısı Fahrettin Kayhan Önceki dönem Millet vekili Kadir Gökmen Öğüt olmak üzere  nikah şahitliğini yaptığı genç çift birlikte ömür sürmeye “Evet” dediler.

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular.

www.katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak biz de genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.