SAADET PARTİLİ KADINLARDAN  KUTLAMA

SİYASİ PARTİLER 13.11.2019 - 10:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1635+ kez okundu.
 

SAADET PARTİLİ KADINLARDAN  KUTLAMA

SAADET PARTİLİ KADINLARDAN  KUTLAMA   Maltepe Saadet Partisi  Kadın Kolları üyeleri gazetemizi ziyaret ederek  Katılımcı Maltepe gazetesi imtiyaz sahibi Melek Köselerden'in gazeteciler gününü kutladılar.   Saat 14.00 de Katılımcı Maltepe gazetesinin merkez bürosunu ziyaret eden Saadet Partisi Kadın kolları Teşkilatlanmadan sorumlu Fadime Osmanoğlu, Tanıtım medya birim başkanı Gökçe Osmanoğlu ve  Halkla iliskiler sorumlusu Gülizar Açıkgöz  Melek Köselerden'in şahsında tüm gazetecileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.   Kadın kolları temsilcileri "Yerel basında uzun yıllardır hizmet veren Melek Köselerden  işinde  örnek duruşuyla yerelde başarılı bir isim olarak iz bırakmıştır. Nice yıllar bu onurlu mesleği ve kalemi taşımasını dileriz"diyerek  çiçek taktim ettiler,çeşitli hediyeler sundular.   Melek Köselerden'de Saadet partisi kadın kolları temsilcilerine  bu nazik ve duyarlı tutumlarından dolayı tesekkür etti.Daha sonra fotoğraf çekimiyle  kutlamayı ölümsüzleştirerek yerel arşive not düştüler.    

SAADET PARTİLİ KADINLARDAN  KUTLAMA

 
Maltepe Saadet Partisi  Kadın Kolları üyeleri gazetemizi ziyaret ederek  Katılımcı Maltepe gazetesi imtiyaz sahibi Melek Köselerden'in gazeteciler gününü kutladılar.
 
Saat 14.00 de Katılımcı Maltepe gazetesinin merkez bürosunu ziyaret eden Saadet Partisi Kadın kolları Teşkilatlanmadan sorumlu Fadime Osmanoğlu, Tanıtım medya birim başkanı Gökçe Osmanoğlu ve  Halkla iliskiler sorumlusu Gülizar Açıkgöz  Melek Köselerden'in şahsında tüm gazetecileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.
 
Kadın kolları temsilcileri "Yerel basında uzun yıllardır hizmet veren Melek Köselerden  işinde  örnek duruşuyla yerelde başarılı bir isim olarak iz bırakmıştır. Nice yıllar bu onurlu mesleği ve kalemi taşımasını dileriz"diyerek  çiçek taktim ettiler,çeşitli hediyeler sundular.
 
Melek Köselerden'de Saadet partisi kadın kolları temsilcilerine  bu nazik ve duyarlı tutumlarından dolayı tesekkür etti.Daha sonra fotoğraf çekimiyle  kutlamayı ölümsüzleştirerek yerel arşive not düştüler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.