Savaş Yücel;30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

YEREL YÖNETİMLER 30.08.2019 - 00:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1523+ kez okundu.
 

Savaş Yücel;30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

 Savaş Yücel;30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 26 Ağustos günü başlayıp Başkomutan Mustafa Kemal'in komutasında 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin Cumhuriyetin kuruluş yolunda önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Yücel, “Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında kazanılan büyük taarruz, aynı zamanda tam bağımsız, laik Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yolunu açan zaferdir. Kazanılan zaferden sonra Türkiye Cumhuriyetinin sağlam temelleri atılmıştır. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda attığımız her adımda biraz daha gururlu, biraz daha mağrur olmanın şansını yaşıyoruz.   Türkiye Cumhuriyeti’ni, laikliği, Atatürk devrim ve ilkelerini ortadan kaldırmak isteyenlere karşı aynı azim ve kararlılıkla mücadele sürecektir. Bu topraklarda bağımsız ve kendi bayrağımız altında yaşamımızı sağlayan, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Cumhuriyet'in kurucu kadrolarını, Kurtuluş Savaşımızın aziz şehitlerini ve gazilerini bir kez daha saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”   ifadelerini kullandı.  


 Savaş Yücel;30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
26 Ağustos günü başlayıp Başkomutan Mustafa Kemal'in komutasında 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin Cumhuriyetin kuruluş yolunda önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Yücel,

“Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında kazanılan büyük taarruz, aynı zamanda tam bağımsız, laik Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yolunu açan zaferdir. Kazanılan zaferden sonra Türkiye Cumhuriyetinin sağlam temelleri atılmıştır. Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda attığımız her adımda biraz daha gururlu, biraz daha mağrur olmanın şansını yaşıyoruz.
 

Türkiye Cumhuriyeti’ni, laikliği, Atatürk devrim ve ilkelerini ortadan kaldırmak isteyenlere karşı aynı azim ve kararlılıkla mücadele sürecektir. Bu topraklarda bağımsız ve kendi bayrağımız altında yaşamımızı sağlayan, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Cumhuriyet'in kurucu kadrolarını, Kurtuluş Savaşımızın aziz şehitlerini ve gazilerini bir kez daha saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”  
ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.