Savaş Yücel, Adaylığını Açıklayacak

SİYASİ PARTİLER 06.12.2019 - 20:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1226+ kez okundu.
 

Savaş Yücel, Adaylığını Açıklayacak

Savaş Yücel, Adaylığını Açıklayacak   CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücelilçe başkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği bir programla kamuoyuna açıklayacağını belirtti. CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında CHP Maltepe İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu mahalle delege seçimleri tamamlanmıştı. Mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığına adaylığı için ilk olarak Savaş Yücel adaylığını ilçe merkezinde basın mensuplarına açıklamıştı.  CHP Maltepe mevcut  İlçe Başkanı Savaş Yücel  adaylığı için ilçe  8 Aralık Pazar günü saat 17.00'de ilçe merkezinde yapacağım bir toplantı ile tüm kamuoyunu ve partililere adaylığımı açıklayacağını belirtti.
Savaş Yücel, Adaylığını Açıklayacak

 

CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücelilçe başkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 8 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği bir programla kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında CHP Maltepe İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu mahalle delege seçimleri tamamlanmıştı.

Mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığına adaylığı için ilk olarak Savaş Yücel adaylığını ilçe merkezinde basın mensuplarına açıklamıştı. 

CHP Maltepe mevcut  İlçe Başkanı Savaş Yücel  adaylığı için ilçe  8 Aralık Pazar günü saat 17.00'de ilçe merkezinde yapacağım bir toplantı ile tüm kamuoyunu ve partililere adaylığımı açıklayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.